Sarah Jessica Parker își închiriază vila de lux de la malul mării. Turiștii vor plăti sub 20 de dolari pentru 2 nopți de cazare

21.08.2022, 15:27

Dacă ați ratat ocazia de a sta în apartamentul din New York al lui Carrie Bradshaw, luna aceasta puteți face o altă rezervare legată de Sarah Jessica Parker. Casa din Hamptons a vedetei din Sex and the City va fi disponibilă pe Booking.com pentru ca un cuplu să experimenteze o escapadă de weekend plină de farmec.

Situată în Amagansett, căsuța cu trei dormitoare din anii 1940 va putea fi rezervată pentru un sejur de două nopți de vineri, 26 august, până duminică, 28 august, pentru doar 19,98 dolari – anul în care a avut loc premiera Sex and the City. Va putea fi rezervată exclusiv prin intermediul Booking.com începând de marți, 23 august, la ora 12 p.m. ET, pe baza principiului “primul venit, primul servit”, așa că planificați-vă în consecință, setându-vă alarmele și asigurându-vă că aveți o conexiune puternică la internet.

Oricine va asigura rezervarea se va bucura de acces la plajă, de un dulap plin de încălțăminte SJP și de un bar complet aprovizionat.

Poți închiria vila din Hamptons a lui Sarah Jessica Parker

Experiența va include o sumedenie de cadouri și beneficii:

  • un frigider aprovizionat cu unele dintre gustările preferate ale SJP
  • un bar complet aprovizionat cu cocktailuri artizanale Thomas Ashbourne
  • o pereche de pantofi SJP by Sarah Jessica Parker
  • rezervări la Nick & Toni’s și Lobster Roll
  • transport la și de la activități
  • o zi de plajă cu toate cele necesare
  • o vizită la Amber Waves Farm
  • o excursie de cumpărături în Piața Amagansett

Excursie de cumpărături în Piața Amagansett

“Când am proiectat spațiul, scopul nostru a fost să creăm o escapadă perfectă pentru familie și prieteni, confortabilă, privată și care să accentueze apropierea proprietății de plajă”, a declarat Parker într-un comunicat. “Am vrut ca proprietatea să se simtă cu adevărat ca o casă, așa că am mobilat-o cu piese de epocă pe care le-am colecționat de-a lungul anilor și am făcut din curtea din spate un loc versatil în care să ne bucurăm de apusuri de soare de vară, grătare și întâlniri distractive.”

 

Oaspeții vor putea să viziteze unele dintre locurile preferate ale vedetei din oraș, inclusiv restaurante precum Nick & Toni’s și Lobster Roll. Experiența vine și cu alte câteva activități, cum ar fi o excursie de cumpărături în Amagansett Square și o vizită la Amber Waves Farm (și da, transportul către acestea va fi asigurat!).

 

citește și...