Sânziana Buruiană și Elena Ionescu plănuiesc să se apuce de afaceri. La ce s-au gândit cele două vedete

03.01.2021, 14:31
Sânziana Buruiană și Elena Ionescu plănuiesc să se apuce de afaceri. La ce s-au gândit cele două vedete
Sânziana Buruiană și Elena Ionescu plănuiesc să se apuce de afaceri. La ce s-au gândit cele două vedete

Sânziana Buruiană și Elena Ionescu își fac planuri de viitor. Cele două vedete vor să se apuce de afaceri.

Sânziana Buruiană și Elena Ionescu sunt mai decise ca niciodată să își deschidă propriile afaceri, după cum au mărturisit în cadrul show-ului pe care îl au la postul de televiziune Antena Stars – ”Mămici de pitici cu lipici”.

Cele două vedete au dezvăluit ce anume vor să facă.

De ce afaceri vor să se apuce Sânziana Buruiană și Elena Ionescu

Potrivit spynews.ro, cântăreața Elena Ionescu se gândește să se lanseze pe piața cărților pentru copii.

”Trebuie să facem ceva și să gândim o afacere pe termen lung, că să știm că avem o activitate care să ne reprezinte. Vremurile astea sunt din ce în ce mai grele. M-am gândit la mai multe chestii, ce fac oamenii pe vremea asta. Mă gândeam la cărți personalizate, cu povestea fiecărui copil. Fiecare copil e personajul cărții și în jurul lui creăm povestea lui, iar când va crește va vedea cărticica cu el. Posibil să o și coloreze, să-și facă singur personajul. Rămâne cu o amintire frumoasă. Trebuie tipărită, trebuie să scrie cineva, altcineva să se gândesacă la o grafică frumoasă”, a detaliat Elena Ionescu.

La rândul ei, Sânziana Buruiană și-ar doi o afacere cu accesorii. ”Eu m-am gândit la ceva legat de copii, sunt frumușei și pot fi imaginea afacerii. M-am gândit la ceva accesorii, la partea de coronițe, m-am inspirit deja un pic. Și Iza e deja fascinantă de ele și așa mi-a și venit ideea. Coronițele deja se poartă la orice eveniment. Am fost să iau cursuri, se fac foarte greu, manual, durează între două ore și două zile. E migală multă, dar m-am interesat deja și câți bani bagi la început. Eu m-am gândit ca numele colecției să fie Iza by Sânziana Buruiană și să aibă piese exclusiviste, fiecare model pentru o altă coafură. Vreau să intrăm în anul nou ca femei de afaceri, în forță”, a spus blonda.

 

citește și...