Sânziana Buruiană, detalii despre a doua sarcină! Cum a aflat că va deveni iar mămică

25.05.2020, 20:13
Sânziana Buruiană, detalii despre a doua sarcină! Cum a aflat că va deveni iar mămică
Sânziana și Nicolae Zuluf au deja o fiică de patru anișori și se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară

Bucurie mare pentru Sânziana Buruiană! Vedeta de 38 de ani este însărcinată pentru a doua oară. Vestea mare a fost dată chiar de ea pe rețelele de socializare.

Sânziana Buruiană va deveni mamă din nou! Ea a mărturisit că abia așteaptă să îl țină în brațe pe noul membru al familiei. Aceasta și soțul ei, fostul fotbalist Nicolae Zuluf, mai au o fetiță de patru ani, pe micuța Iza.

Sânziana Buruiană mai are o fetiță de patru ani

‘Un suflețel mic a vrut să vină la noi cand nu ne asteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți. Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capat. Poate nu din start, recunosc’, a scris Sânziana.

Invitată luni, 25 mai, în emisiunea ‘Teo Show’, de la Kanal D, Sânziana Buruiană a dat detalii despre a doua sarcină. Fosta asistentă tv a povestit cum a aflat că va deveni iar mămică.

Sânzi a explicat că s-a simțit rău după ce a băut un ceai pentru slăbit și a decis să meargă la spital. Inițial, a crezut că este de vină faptul că își alăptează fetița, deși aceasta are patru ani.

Ce nume a ales pentru bebeluș

‘Încercăm să renunțăm la alăptat. Cred că aici o să fie o bătălie, indiferent de cât zic eu că nu e geloasă’, a spus ea la Kanal D.

Cât despre numele bebelușului, Sânziana a mărturisit că se va decide în funcție de ce va fi. Momentan, ea nu știe dacă va fi fetiță sau băiețel.

‘Noi ne-am gândit foarte mult, am zis să fie în memoria tatălui meu și să-l cheme Viorel, iar dacă este fată, să fie al bunicii mele: Ana Olga. Unul dintre nume am zis să i-l dedic ei, mai ales că se va naște în luna în care s-a născut ea. O să mă mai documentez. Numele meu preferat a fost mereu Isabela’, a mărturisit Sânziana Buruiană la ‘Teo Show’.

citește și...