Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Sânziana Buruiană a descris-o pe Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună

Sânziana Buruiană a făcut o caracterizare a Biancăi Drăgușanu. Voluptuoasa blondă nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu. Totul s-a întâmplat în cadrul rubricii sosurilo iuți din cadrul emisiunii ”La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

Sînziana Buruiană a participat la rubrica sosurilor iuți din cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV.  Printre altele, aceasta a fost pusă să răspundă la o întrebare legată de Bianca Drăgușanu. Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. De curând, Sânziana Buruiană a dezvăluit că de peste șase ani continuă să alăpteze. Blonda a declarat că vrea să se intereseze la reprezentanții Guinness Book care este recordul în acest sens.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.

Sânziana Buruiană a descris-o pe Bianca Drăgușanu. ”În anumite momente falsă”

La emisiunea moederată de Cătălin Măruță, Sânziana Buruiană i-a făcut o descriere Biancăi Drăgușanu.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri


Blonda a spus despre Bianca Drăgușanu că este “narcisistă, în anumite momente falsă, mi se pare că în anumite situații știrile sunt un pic fabricate”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO