Sanda Ladoși i-a făcut parastas lui Bogdan Stanoevici! Ce s-a întâmplat cu cenușa actorului

14.07.2021, 14:20
Sanda Ladoși i-a făcut parastas lui Bogdan Stanoevici! Ce s-a întâmplat cu cenușa actorului
Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși i-a făcut parastas lui Bogdan Stanoevici, la șase luni de la moartea actorului. Solista i-a făcut actorului o slujbă de pomenire și a împărțit pachete cu mâncarea care-i plăcea, la Biserica Logofăt Udriște din Capitală. 

Sanda Ladoși era prietenă bună cu regretatul actor, iar vestea morții acestuia a devastat-o. Bogdan Stanoevici a decedat pe 12 ianuarie 2021, la vârsta de 62 de ani. Sanda Ladoși, colega sa de la Circul Globus, a publicat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Sanda Ladoși i-a făcut parastas lui Bogdan Stanoevici

“Am cunoscut odată un om. Aparent un suflet zburător, dar în esență unul fără egal. Între noi s-a legat o comunicare doar din priviri. Am reușit împreună să atingem realizări ceea ce nici noi nu credeam că suntem în stare. Dacă dau timpul înapoi văd mâna lui Dumnezeu. Într-un timp scurt s-au petrecut împliniri mari. Sunt un om fericit că am avut șansa să fiu alături de el și să creăm împreună. Blând, cald, impecabil orator, iubitor de oameni, aproape princiar prin atitudine, veșnic cu zâmbetul pe buze chiar dacă viața dădea cu el de pământ. Mereu acolo dacă aveai întrebări, probleme și, ca prin minune, dacă stătea în puterea lui le rezolva. Avea ceva angelic în vorba lui, în faptele lui, de aceea cred că Dumnezeu l-a ales.

Regret profund că nu a fost auzit, că lumea nu a înțeles, deși mesajul era foarte clar. Timpul va dovedi că mare dreptate a avut, dar că lumea este prea speriată și oarbă. De șase luni nu mai este cu noi, dar încă vorbele sale îmi vibrează în suflet și greu înțeleg retragerea lui. Dumnezeu să te odihnească Bogdan, acolo unde ești, poate lumea e mai blândă, mai înțelegătoare, acolo poate ai găsit în sfârșit liniștea ce prea puțin ți-a fost dată pe pământ. Să știi că lumea nu te-a uitat. Lumea te iubește, noi te iubim și ne gândim cu dor la tine. Zbor lin în eternitate, Bogdan Stanoevici! Să nu ne uiți!”, a scris Sanda Ladoși, pe pagina ei de Facebook.

Ce s-a întâmplat cu cenușa lui Bogdan Stanoevici

Trupul neînsuflețit al lui Bogdan Stanoevici a fost la crematoriul Vitan Bârzești, iar cenușa a fost dusă în Franța, de către fosta soție

„M-a șocat pierderea lui. Țin și acum la el, îi păstrez vie memoria. I-am făcut slujba de pomenire de șase luni, am împărțit pachete cu ceea ce-i plăcea. I-am ținut și o să-i țin toate pomenile, pentru că așa îmi spune sufletul că trebuie să fac. A fost un act de egoism din partea mamei fiului lui. Am încercat să-i opresc, nu s-a putut. S-a greșit, nu au ținut cont că el era un bun al românilor. Nu i-au respectat dorința, cenușa lui a fost dusă în Franța. Bogdan se întorsese în România, aici visa să trăiască”, a spus Sanda Ladoși, pentru Impact.ro.

 

citește și...