Salariile angajaților de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, uriașe! Cât încasează lunar

20.08.2019, 13:40
Salariile angajaților de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, uriașe! Cât încasează lunar
Angajații de la Spitalul Săpoca au salarii uriașe

După oribilele crime de la Spitalul de Psihiatrie Socola, au ieșit la iveală informații potrivit cărora angajații unității medicale au salarii uriașe. 

Potrivit Știrilor Kanal D, toți cei care lucrează la Spitalul Săpoca primesc lunar sume frumușele. Pe website-ul unității medicale se regăsește informația conform căreia bugetul instituției pe luna iulie a fost de 5,92 milioane de lei, iar 5 milioane s-au cheltuit cu salariile și contribuțiile aferente acestora. Site-ul spitalului pune la dispoziție și o listă cu veniturile nete ale angajaților. 

O asistentă câștigă peste 5.000 de lei lunar

În mai, directorul Spitalului Săpoca a încasat 15.987 de lei, iar medicii primari peste 18.000 de lei. O asistentă primește un salariu de peste 5.000 de lei, o îngrijitoare câștigă 2.500 de lei pe lună, un șofer peste 4.000 de lei, iar o spălătoreasă 2.446 de lei. Nici paznicii nu primesc sume modeste, salariul lor fiind de 2.842 de lei. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când un pacient a ucis cinci bolnavi și a rănit alți 8 oameni cu un stativ de perfuzii, în tură erau un medic, șapte asistenți, trei infirmiere și doi muncitori care supravegheau persoanele internate. 

 

citește și...