Afirmație îngrozitoare a criminalului de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuși”

19.08.2019, 16:12
Afirmație îngrozitoare a criminalului de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuși”
Bărbatul a fost internat cu sevraj etilic

Noi detalii despre oribilul atac de la Spitalul Săpoca ies la iveală. Criminalul a dezvăluit ce s-a întâmplat în momentele critice și susține că nu a realizat, inițial, că ucide oameni. 

Afirmație îngrozitoare a criminalului de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuși”

Mai multe surse din interiorul anchetei au declarat, pentru Libertatea, că Nicolae Lungu nu realiza că ucide oameni în momentul în care a lansat atacul furibund cu un stativ de perfuzii. 

„Am crezut că sparg păpuși, iar la ultima am văzut sânge și mi-am dat seama că am ucis oameni”, ar fi dezvăluit agresorul. 

Agresorul a fost internat cu sevraj etilic

Individul de 38 de ani care a ucis cinci oameni și a rănit alți 8 a fost internat în noaptea de 15 spre 16 august, din cauza sevrajului etilic. Lungu a primit tratament, iar după o zi și jumătate starea sa s-a ameliorat vizibil. Cu toate acestea, sâmbătă noapte bărbatul i-a atacat pe ceilalți pacienți din salon, apoi a descins și în salonul destinat femeilor, unde a continuat să lovească fără milă. 

Surse medicale de la Săpoca au spus că agresorul ar fi putut avea un episod psihotic cu halucinații sau o criză convulsivă. Asistenta care s-a ocupat de îngrijirea lui a declarat că nu i-a trecut prin minte că stativul de perfuzii ar fi putut deveni o armă și că, în momentul în care un alt pacient a fost așezat în același pat cu criminalul, bărbatul a fost calm. 

 

citește și...