S-a îmbrăcat în mireasa la ”Puterea Dragostei”. A aruncat chiar și buchetul!

18.09.2020, 12:07
S-a îmbrăcat în mireasa la ”Puterea Dragostei”. A aruncat chiar și buchetul!
S-a îmbrăcat în mireasa la ”Puterea Dragostei”. A aruncat chiar și buchetul!

Nuntă în casa ”Puterea Dragostei”. Protagoniști au fost Mariana și Cristian Comănici. Însă, potrivit kanald.ro, aceasta este o mai veche practică a concurenților de la show-ul matrimonial de a face nuntă, în glumă, în casă.

Mariana si Cristian Comănici s-au cununat, în glumă, la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Mariana a îmbrăcat rochia de mireasă, după care a avut loc o ceremonie în care au fost imitate obiceiurile de la nuntă.

Mariana a aruncat chiar și buchetul pentru a se afla cine va fi următoarea concurentă care se va mărita.

Conform kanald.ro, și în primele două sezoane ale emisiunii de la Kanal D au mai avut loc astfel de nunți în glumă.

Cristian Comănici și Mariana formează un cuplu, însă au tensiuni dese. Într-una dintre edițiile recente ale show-ului matrimonial, cei doi s-au certat, Mariana reproșându-i lui Cristian Comănici că nu i-a răspuns la mesaje.

La emisiunea respectivă, Cristian Comănici a fost atras și de o altă concurentă, Ale, care însă a ieșit din competiție.

Cristian Comănici nu și-a luat Bacalaureatul

Cristian Comănici a urmat Colegiul Național “Calistrat Hogaș”, din Tecuci, la profilul Matematică-Informatică, și anul trecut a susținut Bacalaureatul. Însă  nu a reușit să obțină o medie de trecere. Cristian a luat nota 5,20 la Limba Română, 5,50 la Matematică și 6,50 la Anatomie și Fiziologie Umană, Genetică și Ecologie Umană, în final nereușind să obțină o medie peste 6 pentru a se număra printre cei reușiți, ci a obținut doar media 5.73 și a fost respins.

Pentru a face rost de bani, Cristian Comănici a început să lucreze din timpul liceului în domenii precum construcții și informatică. A fost și game tester.

Al treilea sezon de ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...