S-a îmbogățit de Anul Nou. Ce sumă a câștigat la păcănele cu mai puțin de un euro

03.01.2022, 12:22
S-a îmbogățit de Anul Nou. Ce sumă a câștigat la păcănele cu mai puțin de un euro
S-a îmbogățit de Anul Nou. Ce sumă a câștigat la păcănele cu mai puțin de un euro

O femeie a pariat 80 de eurocenți la un cazinou din Franța și a câștigat o sumă fabuloasă în ziua de Revelion. Aceasta a pariat 80 de eurocenţi la un joc de tip slot-machine și a câștigat 209.715,20 de euro. Acesta este al doilea cel mai mare jackpot al cazinoului după punerea în funcţiune a aparatelor de joc în urmă cu 30 de ani.

O femeie a dat lovitura de Revelion. Aceasta a câştigat peste 200.000 de euro în ziua de Anul Nou jucând la cazinoul din Saint-Malo (Ille-et-Vilaine) după ce a pariat 80 de eurocenţi la un joc de tip slot-machine, a declarat duminică directorul cazinoului, relatează Mediafax. După o miză de 80 de eurocenţi, sâmbătă în jurul orei 17:00, aparatul de joc, care ia forma unui mare ecran, a dublat câştigurile, plătind bonusuri, înainte de a ajunge la suma finală de şase cifre.

„Este vorba despre o persoană fără experienţă la jocurile de noroc şi de tip slot-machine, care se afla în vacanţă şi îşi însoţea mama”, a explicat directorul cazinoului Barriere, François-Stéphane Vergne.

S-a îmbogățit de Anul Nou. Ce sumă a câștigat la păcănele cu mai puțin de un euro. Este al doilea cel mai mare jackpot al cazinoului

“Ea a câştigat 209.715,20 euro, este al doilea cel mai mare jackpot al cazinoului după punerea în funcţiune a aparatelor de joc în urmă cu 30 de ani. De multe ori oamenii nu realizează ce li se întâmplă. A fost puţin surprinsă şi i-am oferit o cupă de şampanie”, a mai spus François-Stéphane  Vergne.

În 2011, un jucător a câştigat suma de 425.000 de euro după ce a pariat 60 de eurocenţi în acelaşi cazinou.

FOTO: Hepta

citește și...