Rusoaicele pot să-și pună silicoane cu steagul Rusiei. ”Îmi permite să am steagul mereu și să mă simt patrioată”

03.06.2022, 16:49

Un chirurg plastician din Federația Rusă a inventat implanturile mamare cu modelul tricolor și camuflaj rusesc. Motivul? Lăsați rusoaiele să aibă țara mai aproape de inimă. „Implanturile „sânul-stat” sunt ceea ce am nevoie. Eu nu pot purta steagul mereu cu mine. „Sânul-stat” îmi permite să am steagul mereu și să mă simt patrioată”.

Linia de silicoane patriotice a fost numită „starea sânului”. Chirurgul plastician Evghenii Dobreikin spune că îndrăgostiții țării au primit ceva mai mult decât un simplu autocolant pe mașină sau un tatuaj pe umăr. Medicul a explicat decizia sa dar și caracteristicile silicoanelor „patriotice”.

”Implanturile sunt la fel ca cele obisnuite, umplute cu silicon. Dar uită-te la aceste modele exclusive! M-am gândit la două modele, unul cu tricolorul nostru și altul cu celebrul camuflaj”.

”Este o decizie stilată pentru cei care își iubesc cu adevărat patria”

Adevărații iubitori ai patriei, așa cum spune medicul, vor alege modelul care le este cel mai aproape de inimă, la propriu și la figurat.

Chirurgul a făcut și o prezentare pe măsură a produsului special: „Este o decizie stilată pentru cei care își iubesc cu adevărat patria și vor să aibă ceva mai mult decât un autocolant sau un tatuaj. Este un model experimental care este cu adevărat unic, absolut sigur și vă pot spune clar, a trecut testele cu succes”.

”Steagul țării tale este mereu cu tine, la propriu, la inimă”

Implanturile unice au și fost încercate deja, iar una dintre doritoarele de steag lângă inimă, la propriu, a venit și cu evaluarea: „Implanturile „sânul-stat” sunt ceea ce am nevoie. Eu nu pot purta steagul mereu cu mine, uneori nici nu am unde să-mi pun pașaportul. Dar „sânul-stat” îmi permite să am steagul mereu și să mă simt patrioată, chiar dacă nu am haine. Este o senzație fantastică, știind că steagul țării tale este mereu cu tine, la propriu, la inimă”

citește și...