Rudele Alexandrei Măceșanu, amenințate de familia lui Gheorghe Dincă! Cazul se complică la un an de la dispariția fetei de 15 ani

31.07.2020, 19:44
Rudele Alexandrei Măceșanu, amenințate de familia lui Gheorghe Dincă! Cazul se complică la un an de la dispariția fetei de 15 ani
Rudele Alexandrei Măceșanu, amenințate de familia lui Gheorghe Dincă! Cazul se complică la un an de la dispariție fetei de 15 ani

A trecut un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani din Caracal. Părinții adolescentei refuză să creadă că aceasta a murit și trag speranțe că va reveni acasă într-o bună zi.

Alexandra Măceșanu a fost răpită în iulie 2019! Tânăra s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, în speranța că va ajunge unde avea treabă, însă a sfârșit legată, sechestrată și violată în casa monstrului din Caracal.

Deși a sunat la 112 cât timp s-a aflat în casa lui Gheorghe Dincă, autoritățile nu au reușit să dea de urma ei nici până în ziua de astăzi. Pe de altă parte, criminalul Dincă face numai figuri la închisoare. Cu toate că a recunoscut că a ucis-o cu sânge rece pe tânăra de 15 ani, bărbatul de 67 de ani își permite să îi ducă de nas pe anchetatori.

Gheorghe Dincă nu vrea să-și mai vadă familia

Fosta soție a lui Gheorghe Dincă ar fi eliminat urmele din camerele unde au fost ținute prizoniere Alexandra și Luiza

La închisoare, Gheorghe Dincă tună și fulgeră că cererea de eliberare condiționată i-a fost refuzată. De asemenea, criminalul refuză să mai ia contact cu familia lui, după decizia magistraților Tribunalului Olt.

‘Este un om foarte sigur pe el, care încearcă să se impună prin orice mijloace. El nu simte că este un pericol pentru societate. Vrea acasă până va fi condamnat. A amenințat că intră în greva foamei. De asemenea, nu și-a mai primit familia la vorbitor de câteva luni, deși soția a mai încercat să vină’, au mărturisit surse judiciare pentru Impact.ro. 

Familia Alexandrei Măceșanu încă suferă enorm după fată, ba chiar au dat de pomană pentru ea, deși trupul neînsuflețit al tinerei nu a fost găsit. Tatăl și mama Alexandrei Măceșanu au primit de la anchetatori doar câteva oase, un lănțișor, un inel, dar și un certificat de deces.

Mama tinerei a susținut în repetate rânduri că fiica ei a fost victima unei rețele de carne vie și că ar fi în viață.

Unchiul fetei nu se lasă

În plus, familia Alexandrei Măceșanu a transmis că a primit diverse mesaje de amenințare. Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a scris un nou mesaj dur, pe Facebook. Acesta îi acuză pe cei din familia lui Dincă că au trecut la amenințări, în special pe fiul criminalului din Caracal.

‘Ce i-ați face acestui derbedeu apropiat familei Dinca⁉️ Dragi români, dragi prieteni, dragi cumpanasi, lupta pt Alexandra a fost extrem de dură‼️Lupta împotriva infractorilor și interlopilor este extrem de dură‼️ De aproape un an, familia Dinca prin interpuși a încercat să mă descurajeze atât pe mine și familia mea cât și pe susținătorii acestei cauze nobile în a le dovedi vinovăția‼️Au fost multe încercări si multe manevre. O să le povestesc cu altă ocazie. Deocamdată vreau sa va pun aici CÂTEVA din mesajele primite în privat de mine, sotia mea și alte femei. Cu scopul de a intimida și de a opri bătălia mea în a dovedi că fata și băiatul lui Dinca sunt implicați în trafic de persoane‼️Citiți si spuneti-mi ce merită acest individ⁉️ Până de curând a postat cu cont fals.

Gratie bunelor mele relații i-am aflat numele real. Întâmplător este din anturajul familiei Dinca! Limbajul și amenințările folosite și prezentate sunt vechi. Și sunt doar câteva. Exista din ultimele 10 zile înregistrări audio, mesaje private și multe alte probe directe prin care a amenintat, jignit și în disperare a încercat la final sa scape de lege vrând să negocieze. Îl anunț că nici el și nici familia Dinca și complicii lor nu vor scăpa‼️ Legea este chiar mai dură în SUA cu amenințările și jignirile femeilor’, a scris Alexandru Cumpănașu.

citește și...