Ruby a mâncat din gunoaie la ”Survivor România”. ”Colegii ziceau ești nebună”

19.05.2020, 11:22
Ruby a mâncat din gunoaie la ”Survivor România”. ”Colegii ziceau ești nebună”

Cântăreața Ruby a făcut dezvăluiri uluitoare la TV. Aceasta a mărturisit că a mâncat din gunoaie la emisiunea ”Survivor România”.

Ruby a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D.

La emisiunea ”FanArena”, Ruby a a mărturisit că a ajuns să caute în gunoaie de foame la ”Survivor România”, ba chiar a și mâncat niște resturi pe care le-a găsit acolo.

”Stăteam acolo pe un scaun de plastic, ăștia rupeau traseul, facem, dregem și eu nu mai puteam de foame. Mă uit în stânga, mă uit în dreapta, văd niște saci de gunoi și zic bă, da noi de ce nu ne-am gândit niciodată să căutăm în sacii ăștia de gunoi că poate o fi ceva de mâncare”, a declarat Ruby, potrivit wowbiz.ro.

”M-am dus direct țintită pe sac”

Ruby a completat:

”Boss, ăștia se uitau la mine și îmi ziceau să mă potolesc. Eu m-am dus direct țintită pe sac, l-am deschis, am văzut o casoletă cu un orez care avusese un sos și mi se umpleau ochii de lacrimi, pentru că a fost un moment atât de fericit pentru mine. În momentul în care am ținut în mână casoleta aia am simțit că am fentat tot sistemul, am câștigat, eram deja în finală.

Colegii ziceau ești nebună, cum să mănânci din gunoi, uite cât a stat în soare, cine știe de când e aici, cine știe cine a mâncat din ea. Eu zic, bă sunteți nebuni la cap, suntem morți de foame. Am băgat cu mâna talentat”.

 

Ce a însemnat experiența ”Survivor România” pentru ea

După ce a fost eliminată de la ”!Survivor România”, Ruby a făcut declarații despre ce a însemnat experiența respectivă pentru ea.

”Mie știu sigur că o să-mi lipsească tot ce s-a petrecut în această experiență, cu toate că mi-a fost foarte greu și cu toate că, spre final, din momentul în care am fost nominalizată, cumva abia așteptăm să aud că sunt eliminată, pentru că nu mai puteam de foame.

Nu mai puteam, efectiv, corpul meu nu mai… simțea că e pe ducă. Știu sigur că trebuie să mai mănânc vreo două, trei zile, să mă obisnuiescu cu binele, să mă confrunt puțin cu greutățile, să zic așa și după aia o zic: Doamne, du-mă înapoi în junglă unde singură mea problemă era că nu am mâncare”, mărturisea Ruby.

citește și...