Ruby dă detalii din viața sentimentală. ”Nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”

22.05.2022, 15:05
Ruby dă detalii din viața sentimentală. ”Nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”
Ruby dă detalii din viața sentimentală. ”Nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a oferit detalii din relatia pe care o are cu iubitul său, Robert, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. ”Nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a declarat cântăreața, în vârstă de 33 de ani, în cadrul unui interviu.

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri confom cărora Ruby și Robert nu ar mai forma un cuplu, lucrru pe care artista l-a dezmințit. Despre relația sa cu Robert a făcut aceasta declarații pentru wowbiz.ro.

Ruby dă detalii din viața sentimentală. ”Îmi place să îmi țin viața mea personală, personală”

“Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a explicat Ruby.


Artista a vorbit și despre ceea ce își dorește în viitor atât în plan profesional, cât și personal: ”Îmi doresc să evoluez încontinuu. Nu există un maxim pe care îmi doresc să îl ating, pentru că nu am limită în evoluția mea. Îmi doresc să continui să mă îmbogățesc artistic și sufletește prin ceea ce fac și bineînțeles și financiar, de ce nu. Muncesc, făcând ceea ce iubesc cel mai mult”.

 

citește și...