Ruby, fără provizii în izolare. ”N-am mai găsit mare lucru în supermarketuri”

31.03.2020, 14:50
Ruby, fără provizii în izolare. ”N-am mai găsit mare lucru în supermarketuri”

Cântăreața Ruby a explicat că nu a apucat să-și facă provizii așa cum ar fi trebuit pentru izolarea la domiciliu, dat fiind că nu a fost pe fază, iar atunci când a mers la magazine nu prea a mai avut ce să cumpere.

Ruby se află, la fel ca majoritatea românilor, în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din țara noastră. Vedeta a făcu declarații despre perioada de izolare pentru revista Viva. Printre altele, artista a explicat că nu a reușit să-și facă provizii.

”Provizii am făcut mai mult pentru căței și pisici! Au zeci de kilograme de bobițe și pliculețe și osulețe și nisip, spre deosebire de noi, care ne-am dus destul de târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru în supermarketuri. Oricum, trecem și peste asta, când ne roade stomacul și plictiseala, ne găsim un motiv de ceartă și dupa aia două de împăcare, ca să ne mai certăm o dată după”, a declarat Ruby pentru sursa menționată.

Cântăreața stă în izolare de trei săptămâni și a explicat cum își petrece timpul.

”Stau cuminte, în casă, de vreo trei săptămâni deja, fac toată ziua curățenie și nu termin niciodată, mă iubesc cu copii mei pe patru roți, ascult muzică, mai prăjesc un cartof și mă gândesc că tot răul spre bine”, a mai spus Ruby.

Marți, numărul cazurilor de infectare cu coronavirus din România a ajuns la 2.245. Bilanțul deceselor a ajuns la 69. Numărul persoanelor declarate vindecate este de 220.

citește și...