Ruby a ajuns de urgență la spital. ”Mi-a amorțit tot corpul. Am început să am fibrilații”

06.08.2022, 15:28

Ruby a ajuns de urgență la spital. Vedeta a apelat la o procedură periculoasă şi şi-a injectat o substanţă pe care o folosesc, de regulă, culturiştii. Ruby a explicat și ce i s-a întâmplat, mărturisind că a făcut o greșeală pe care o regretă acum. ”Mi-a amorțit tot corpul. Am început să am fibrilații”.

Ruby s-a postat pe internet într-o ipostază care le-a ridicat numeroase semne de întrebare internauților. Vedeta și-a îngrijorat fanii virtuali după ce s-a postat pe rețeaua socială în timp ce se afla pe patul de spital.

Artista a povestit că și-a injectat o doză mai mare, fără să-și dea seama însă, ceea ce a dus la apariția efectelor adverse. Bruneta  a făcut o serie de declarații despre starea ei de sănătate.

Ruby a ajuns de urgență la spital

Solista a explicat că a dorit un bronz mai intens și perfect, astfel că și-a injectat o substanță care ar fi ajutat-o în acest sens, dar cantitatea a fost una prea mare pentru greutatea pe care o are.

Ruby a fost nevoită să cheme ambulanța, pentru a o duce de urgență la spital.

”Am fost nevoită să chem ambulanța”

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în …. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby, pentru Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că  nu și-a mai simțit corpul, iar pulsul a început să scadă sub limitele normale.

”Mi-a amorțit tot corpul. Am început să am fibrilații”

„ M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile.(…) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a mai explicat Ruby.

citește și...