Roxana Vancea se pregătește să-și boteze fiul. ”Vara asta va avea loc”

05.04.2022, 13:54
Roxana Vancea se pregătește să-și boteze fiul. ”Vara asta va avea loc”
Roxana vancea se pregătește să-și boteze fiul. ”Vara asta va avea loc”

Fosta asistentă de televiziune Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, se pregătește de un eveniment important în viața familiei sale, și anume botezul fiului său. Vedeta a dat detalii despre botez, explicând că evenimentul va avea loc în vara acestui an. De asemenea, Roxana Vancea a vorbit și despre nunta cu partenerul ei de viață.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2021. Roxana Vancea a ales numele Zian pentru fiul ei, deși inițial spusese că miucuțul va primi numele Ayan.

Acum, fosta asistentă de televiziue se pregătește de botezul micuțului ei. Evenimentul va avea loc în vara acestui an, după cum a dezvăluit Roxana Vancea pentru wowbiz.ro.

Roxana Vancea se pregătește să-și boteze fiul. ”La botez fac doar cu familia”

“Vara asta va avea loc doar botezul, nunta nu. Trebuie să am timp să organizez, vreau să fac ceva mai mare.
La botez fac doar cu familia, la cununie am făcut doar cu familia, iar nunta vreau să fie așa, pentru toată lumea și atunci am nevoie de timp să organizez așa cum vreau eu”, a declarat Roxana Vancea pentru sursa mai sus-menționată.


Fosta asistentă de televiziune a mărturisit și cum se descurcă cu cei doi copii: “Eu zic că bine. Milan nu este gelos și în general se spune că atunci când celălat copil nu este gelos, înseamnă că faci treabă bună, că nu simte că mai ai un bebeluș în casă. Bebe e foarte cuminte, nu am de ce să mă plâng. Nu plânge, e foarte ok. E un copil cuminte și atunci ne ușurează foarte mult munca”.

 

 

citește și...