Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. Cine sunt nașii micuțului

12.05.2022, 12:34
Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. Cine sunt nașii micuțului
Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. Cine sunt nașii micuțului

Fosta asistentă de televiziune Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, se pregătește de un eveniment important în viața familiei sale, și anume botezul fiului său. Vedeta a dat detalii despre botez, explicând și cine sunt nașii micuțului. ”Tot atunci e si ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el”, a spus Roxana vancea despre eveniment.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2021. Roxana Vancea a ales numele Zian pentru fiul ei, deși inițial spusese că micuțul va primi numele Ayan.

Acum, fosta asistentă de televiziune se pregătește de botezul micuțului ei. Acesta va fi botezat data de 21 mai, la biserica Adormirea Maicii Domnului, după cum a declarat Roxana Vancea pentru playtech.ro.

Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. ”Ne-am dorit să fim doar cu familia, la biserică, cu nașii, care sunt sora mea și managerul lui Dragoș”

”Botezul va avea loc doar cu familia, la o biserică foarte mare și frumoasă, Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena, aflată în zona Moghioroș. Tot atunci e si ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el. După slujbă, vom merge la un restaurant. Am vorbit pentru un aperitiv, un tort mare pentru toată lumea și fiecare își va mai comanda ce vrea. Ne-am strâns vreo 20 de persoane, Dragoș are doi frați, vin însoțiți, la fel soru-mea cu cumnatul, părinții… Ne-am dorit să fim doar cu familia, la biserică, cu nașii, care sunt sora mea și managerul lui Dragoș”, a explicat Roxana Vancea.


Despre nunta cu partenerul său, Roxana Vancea a declarat: ”La nuntă vom facem cu toți prietenii. Să mai crească cel mic să putem să ne organizăm, suntem legați de mâini și de picioare, momentan nu am stabilit când o vom face”.

 

 

citește și...