Roxana Vancea: ”Din prea multă iubire îi fac zile fripte soţului meu”

21.09.2020, 11:43
Roxana Vancea: ”Din prea multă iubire îi fac zile fripte soţului meu”
Roxana Vancea: ”Din prea multă iubire îi fac zile fripte soţului meu”

Roxana Vancea a oferit amănunte din relația sa cu partenerul său de viață, Dragoș. Vedeta a dat detalii nebunuite din viața sa de familie.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Roxana Vancea și familia ei sunt protagoniștii reality show-ului ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, emisiune în care mai apar și Elena Ionescu și Sânziana Buruiană.


Roxana vancea a vorbit despre emisiunea respectivă într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro, unde a făcut și dezvăluiri despre relația cu soțul ei.

”Nu ne este foarte greu, având în vedere că atât eu cât și Dragoș suntem obisnuiți cu camerele de filmat. Nu cred că este vorba de a trebui convins cineva. Ni s-a făcut o propunere, am discutat, ne-am consultat și am decis să facem asta. Aşa că vă invit la o întâlnire cu mine şi cu familia mea. De ce trebuie să fiţi prezenţi?

Ca să ne vedeţi aşa cum nici eu nu mi-am imaginat vreodată: în ipostaza de soţie şi în cea de mamă. Să vedeţi cum din prea multă iubire îi fac zile fripte soţului meu, cum el îmi scoate mie peri albi, iar cum micuţul Milan ne amuză în fiecare zi cu micile lui peripeţii”, a declarat Roxana Vancea.

Roxana Vancea nu se vedea în postura de soție și mamă

Roxana Vancea a mai mărturisit că niciodată nu s-a văzut în postura de soție și mamă.

”Toată lumea știe că nu mă vedeam niciodata în postura de soție și mamă. Dar sunt dovada vie că ideile ți se pot schimba atunci când cunoști omul potrivit, omul care te completează perfect”, a afirmat ea.

Vedeta a explicat și cum l-a cunoscut pe cel care îi este partener de viață.

”L-am cunoscut la sală, evoluția relației este evidentă: suntem şi căsătoriţi şi părinți. Că ne place să trăim împreună chiar și când ne certăm. În fiecare zi descopăr în Dragoș un soț mai bun, mai iubitor și un tată perfect pentru Milan”, a spus Roxana Vancea.

”Nu ne plictisim niciodată. Avem o viață de familie normală și un program zilnic normal: mergem la muncă, gătesc (eu gătesc, Dragoș mai puțin), fac și toate acele activități casnice (spălat, călcat, curăţenie) și, când îl avem pe Milan la noi, petrecem tot timpul cu el”, a completat vedeta.

citește și...