Roxana Vancea, despre nuntă. ”Îmi doresc foarte mult asta”

15.08.2021, 15:43
Roxana Vancea, despre nuntă. ”Îmi doresc foarte mult asta”
Roxana Vancea, despre nuntă. ”Îmi doresc foarte mult asta”

Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, a vorbit despre nunta cu partenerul ei de viață, Dragoș. Vedeta, care este însărcinată, nu își dorește ca evenimentul să aibă loc în același timp cu botezul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume.Roxana vancea își dorește foarte mult să îmbrace rochia de mireasă.

Roxana vancea a făcut declarații despre nuntă și botez.

Vedeta a afirmat că nu vrea ca cele două evenimente din viața ei să aibă loc în același timp, pentru că își dorește foarte mult să îmbrace rochia de mireasă.

Roxana Vancea, despre nuntă. ”Vreau o rochie simplă”

“Nu o să facem nunta odată cu botezul pentru ca vreau sa fiu îmbrăcată si eu in rochie de mireasa. Îmi doresc foarte mult asta. Vreau o rochie simpla! Nu ne-am gândit încă cum o sa arate totul, cert este că o sa se întâmple curând”, a declarat Roxana Vancea, citată de spynews.ro.

Roxana vancea a mărturisit că deocamdată nu a pregătit nimic pentru venirea pe lume a bebelușului. “Legat de bebeluș, nici pentru el nu ne-am pregătiti cu nimic. Nu i-am pregătit camera lui ca multe alte vedete. Noi am decis că o să doarma in camera cu noi, o sa aibă un pătut al lui și cam atat, iar apoi când o să fie capabil să doarmă singur și o să își dorească acest lucru, cu siguranță o să aibă intimitatea lui”, a explicat aceasta.

Cum l-a cunoscut Roxana Vancea pe partenerul ei de viață

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Recent, Roxana Vancea a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. La o emisiune de televiziune, Roxana Vancea a dezvăluit că urmează să aducă pe lume un băiețel pentru care a ales și un nume: Ayan.

Roxana Vancea a povestit într-un interviu cum a început povestea de dragoste dintre ea și Dragoș: ”Povestea noastră a început când niciunul dintre noi nu se vedea într-o relație. Eu eram singură de un an şi 7 luni, mă obişnuisem aşa şi mi-era greu să mă mai văd cu cineva prea curând, iar Dragoș era singur de puțin timp şi într-o pregătire de concurs.A venit la sală la o întâlnire cu şeful meu, l-am văzut şi l-am întrebat pe Dan (şeful) despre el. Pentru prima dată în viața mea, am abordat pe cineva pe o rețea de socializare. I-am pus câteva emoti-coane pe Instagram şi răspunsul lui nu a întârziat să apară. Apoi ne-am întâlnit la un antrenament, a urmat un film şi apoi… o cununie”.

citește și...