Roxana Vancea a reacționat dur, după ce buna ei prietenă a murit! Ce a spus despre Elena Popa

28.07.2020, 20:05

Roxana Vancea a reacționat dur, după ce buna ei prietenă a murit! Elena Popa era antrenoare de fitness, iar de câteva luni bune se stabilise în Spania. Conform apropiaților, tânăra suferea de depresie și s-ar fi sinucis.

În urmă cu ceva timp, Roxana Vancea mărturisea că îi plac și femeile, afirmând în repetate rânduri că Elena Popa este iubita ei: ‘E iubita mea. Îmi plac şi femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai specială. Doar ea! 

Erau de nedespărțit

Cele două s-au afișat împreună la mai multe evenimente mondene și declarau că se iubesc.

Potrivit Spynews, Elena Popa se lupta de mai bine de cinci cu depresia, însă nimeni nu bănuia că ar fi fost în stare să se sinucidă. Amicii ei au încercat să o ajute, dar fără succes. Mai mult de atât, sportiva era logodită și părea fericită.

Ce a declarat Roxana Vancea

După moartea tinerei, Roxana Vancea a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare. Vedeta a precizat că Elena Popa a fost doar o bună prietenă de-a ei și nimic mai mult.

‘Atâta scârbă îmi provoacă nenorociții care se urcă până și pe cadavre ca să facă rost de rating, încât nu mi-ar ajunge 3 camioane de antivomitiv. Au ajuns toți chiftelarii semi-analfabeți, toți fomiștii repetenți și toți ratații neimpliniți să facă presă…N-a murit “iubita lu’ Vancea”, a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei și un scuipat.

A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber, pentru că-l blochează fomiștii care-s mereu în căutare de senzațional. Odihnește-te în pace, prietenă dragă! Și îmi cer eu scuze în locul mizerabililor “jurnaliști” care nu te lasă nici măcar să dormi liniștită!’, a scris Roxana Vancea pe  Facebook.

citește și...