Roxana Vancea dă detalii din căsnicia ei. ”Nu ne credea nimeni, nici ai mei nu au crezut”

11.03.2020, 09:13
Roxana Vancea dă detalii din căsnicia ei. ”Nu ne credea nimeni, nici ai mei nu au crezut”
Roxana Vancea dă detalii din căsnicia ei. ”Nu ne credea nimeni, nici ai mei nu au crezut”

Roxana Vancea a dat detalii despre mariajul ei. Vedeta și-a intrat foarte bine în rolul de soție, dar și de mămică, dat fiind că partenerul ei de viață are un copil.

Roxana Vancea a afirmat că face față cu brio rolului de mămică pentru copilul soțului ei, Dragoș Paiu.

“Mi se pare că viaţa mea nu s-a schimbat. În afară de un soţ şi un copil, nu e nimic nou. M-am măritat şi am şi copil. Este copilul soţului meu, iar eu acum sunt mămica unui copil superb. Fac faţa acestei situaţii cu brio. Copilul ne ţine mereu în priză”, a declarat Roxana Vancea la emisiunea ”Răi da’ buni”, citată de spynews.ro.

“M-am gândit să fac şi eu un copil. Doar că acum mi-ar fi greu cu doi copii. Dar sper să fac un băiat”, a adăugat ea.

 


Roxana Vancea a povestit, însă, că nu credea că se va mărita vreodată. Nici măcar familia ei nu a crezut că va face acest pas.

Nu credeam că mă voi mărita. Încă sunt de părere că nu te leagă un astfel de angajament de o persoană, dar am făcut-o în glumă. Amândoi spuneam că nu ne vom căsători niciodată. Şi noi avem o chestie de asta să facem ce nu am face cu altcineva şi aşa ne-am hotărât să ne căsătorim. Nu ne credea nimeni, nici ai mei nu au crezut până în ultima săptămână”, a mărturisit vedeta.

Focoasa vedetă a dezvăluit și cum a început relația cu soțul ei:

“Noi ne ştim de foarte mult şi ne-am reîntânit la sală. Apoi i-am pus câteva emoticoane pe Instagram şi am văzut că e singur şi am început să vorbim. L-am invitat la un antrenament la sală, a venit şi după am ieşit la un film. Şi după film l-am întrebat dacă ne pupăm şi ne-am pupat şi aşa a început totul”.

citește și...