Roxana Nemeș se pregătește să devină mămică. ”Cred că soțul meu s-ar descurca perfect”

01.04.2022, 16:05
Roxana Nemeș se pregătește să devină mămică. ”Cred că soțul meu s-ar descurca perfect”
Roxana Nemeș se pregătește să devină mămică. ”Cred că soțul meu s-ar descurca perfect”

Cântăreața Roxana Nemeș este pregătită să devină mămică pentru prima oară. Vedeta a afirmat că își dorește foarte mult copii. De asemenea, ea a declarat că partenerrul ei de viață, Călin Hagima ar fi un tătic ideal.  ”Cred că soțul meu s-ar descurca perfect”, a spus Roxana Nemeș la o emisiune de la Pro TV.

Roxana Nemeș este foarte fericită alături de soțul ei, Călin.

Artista a afirmat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că își dorește ca familia să se mărească.

Roxana Nemeș se pregătește să devină mămică.”Vreau un copil”

“Vreau un copil, cred că soțul meu s-ar descurca perfect. Călin iubește copiii, iar copiii îl iubesc pe el. Este foarte responsabil. Îl văd un tată extrem de bun”, a declarat Roxana Nemeș.


“Suntem o echipă! Ne completăm foarte bine”, a completat cântăreața.

Roxana Nemeș e căsătorită cu Călin Hagima din toamna anului trecut

Roxana Nemeș  s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima. Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cântăreața a dat detalii despre relația cu partenertul său de viață într-un interviu pentru okmagazine.ro. Artista a dezvăluit că au fost despărțiți timp de un an.

”Acum cinci ani, da. Am fost despărţiţi timp de un an de zile. Din afară privind, mi s-ar părea ciudat să te mai împaci după un an de zile. Eu lupt şi încerc, iar atunci când nu mai e cazul, nu mai e cazul. Dar nu ne-am despărţit pentru că nu ne iubeam sau pentru că a greşit unul dintre noi cu ceva. Nu ştiu: suntem amândoi Berbeci, ne dădeam cap în cap. Şi la un moment dat zici: “Gata!”. Dar totul se întâmplă cu un scop, iar pe mine perioada aia m-a maturizat foarte tare şi mi-am dat seama ce vreau”, a spus vedeta.

Suntem la fel ca înainte, noi avem o relaţie de şase ani. Poate că există mai multă încredere. Noi ne-am căsătorit din dragoste, ăsta era următorul pas firesc. Aşa am simţit, s-o facem şi pe-asta, să ne căsătorim”, a completat ea.

citește și...