Roxana Nemeș s-a căsătorit. Ce ținută sexy a ales la eveniment

20.09.2021, 13:46
Roxana Nemeș s-a căsătorit. Ce ținută sexy a ales la eveniment
Roxana Nemeș s-a căsătorit. Ce ținută sexy a ales la eveniment

Cântăreața Roxana Nemeș este femeie măritată. Artista s-a căsătorit în urmă cu câteva zile cu Călin Hagima, cel care a cerut-o în căsătorie în urmă cu doi ani, în decembrie 2019. La eveniment, Roxana Nemeș a strălucit. Cântăreața a purtat o ținută foarte sexy, care i-a scos în evidență atuurile fizice.

Roxana Nemeș s-a așezat la casa ei.

Vedeta s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima.

Roxana Nemeș s-a căsătorit. Senzuală într-o rochie scurtă șui mulată

La cununia civilă, artsta a ales să poarte o rochie albă, super sexy, pe un umăr, scurtă și mulată, dar cu o trenă care amintește de rochiile de mireasă.

Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Cum s-au cunoscut Roxana Nemeș și Cătălin Hagima

În urmă cu ceva timp, Roxana Nemeș a dat detalii și despre cum a început povestea de iubire dintre ea și Călin Hagima. Fosta concurentă de la ”Survivor România” a povestit cum s-au cunoscut și cum a fost cerută în căsătorie.

”Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptăm, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea „Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?”. Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a spus Roxana Nemeș.

citește și...