Roxana Nemeș, noi detalii despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o. ”Trebuie să urmez un tratament câteva luni”

06.07.2021, 16:01
Roxana Nemeș, noi detalii despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o. ”Trebuie să urmez un tratament câteva luni”
Roxana Nemeș, noi detalii despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o. ”Trebuie să urmez un tratament câteva luni”

Cântăreața Roxana Nemeș a avut probleme de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor. Acceasta a fost operată. Despre intervenția chirurgicală prin care a trecut și despre starea sa de sănătate a adat artista detalii în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. ”Trebuie să urmez un tratament câteva luni”, a spus vedeta.

Roxana Nemeș a suferit recent o intervenție chirurgicală. Artista a suferit de endometrioză, o afecțiune care afectează din ce în ce mai multe femei.

Artista a făcut declarații la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Roxana Nemeș, noi detalii despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o. ”Am început să am dureri din ce în ce mai mari”

„Era o problemă veche, nu am vrut să discut despre asta. Eu aveam problema asta de vreo 3 ani, de când aveam dureri, este vorba despre endometrioză. Nu am vorbit cu nimeni. Am început să am dureri din ce în ce mai mari și am vorbit cu diverse prietene, am aflat că multe ori au avut, ori au deja. Este cancerul care nu te omoară, dar ai niște dureri groaznice. M-am trezit și am zis, doamne, am 32 de ani, de ce să stau să mă chinui? Sunt ca niște chisturi, am aflat anul trecut când deja aveam dureri groaznice. Mi-a zis doctorul care m-a și operat, dar eu nu am vrut să cred că eu am așa ceva”, a declarat Roxana Nemeș, citată de spynews.ro.

„Muțumesc lui Dumnezeu că m-am trezit și m-am operat, acum sunt bine, nu mai am dureri, dar trebuie să urmez un tratament câteva luni. Eram neom, a fost groaznic. Am zis stop, nu e ok, de ce stau așa în loc să mă bucur de viață?”, a completat cântăreața.

Roxana Nemeș se iubește cu Călin Hagima

Cântăreața are o relație cu Călin Hagima, care a și cerut-o în căsătorie. Roxana Nemeș a dat detalii și despre povestea de iubire dintre ea și Călin Hagima. Fosta concurentă de la ”Survivor România” a povestit cum s-au cunoscut și cum a fost cerută în căsătorie.

”Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptăm, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea „Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?”. Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a mai spus Roxana Nemeș

citește și...