Roxana Nemeș, despre regrete. ”Nu aș mai repeta anumite ședinte foto”

22.11.2020, 16:30
Roxana Nemeș, despre regrete. ”Nu aș mai repeta anumite ședinte foto”
Roxana Nemeș, despre regrete. ”Nu aș mai repeta anumite ședinte foto”

Cântăreața Roxana Nemeș a afirmat că nu are regrete, însă a mărturisit că nu ar mai face anumite ședințe foto pe care le-a realizat de-a lungul timpului.

Invitată la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, Roxana Nemeș a fost întrebată dacă are regrete și dacă există ceva ce a făcut în trecut și nu ar mai face. „Rușine nu mi-ar fi de nimic din ce am făcut. Nu regret nimic. Fiecare vârstă are învățăturile ei. Nu aș mai repeta anumite ședințe foto în care nu mă văd. Mai sexy aș mai face, cât sunt încă tânără și mă mai țin fața și corpul o să mai pozez. Chiar îmi reproșează lumea că ar trebui să apar mai sexy…până și mama”, a declarat Roxana Nemeș, care în prezent este concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

În ceea ce privește cel mai mare sacrificu pe care l-a făcut, Roxana Nemeș a mărturisit că separarea de părinții săi a fost un moment greu pentru ea. „Nu mă plâng, nu mă victimizez, dar sunt o persoană foarte puternică și cred că acest domeniu și muzica m-au făcut mai strong. A fost destul de greu pentru mine când am venit la facultate și, având o familie foarte unită, a fost greu ca surorile mele și ai mei părinți să îmi fie departe. De atâția ani, mă văd cu ei, vorbesc zilnic, dar simt lipsa lor, mai ales în anumite momente”, a completat Roxana Nemeș, potrivit spynews.ro.

Roxana Nemeș e logodită cu Călin Hagima

Cântăreața Roxana Nemeș are o relație cu Călin Hagima, care a și cerut-o în căsătorie. Artista a dezvăluit că vrea să își mărească familia și că este pregătită să devină mamă. Despre nunta cu iubitul ei a vorbit vedeta într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

”Sigur nu în pandemie. ? E o perioadă dificilă pentru toată lumea. Pentru mine, acest pas este extrem de important şi-mi doresc să ne fie familia alături. Ei sunt plecaţi din ţară şi este mai greu să vină în condiţiile actuale. Fiind prima şi ultima dată, sper :), când mă căsătoresc, chiar îmi doresc să iasă exact aşa cum ne-am propus!”, a spus vedeta.

Roxana Nemeș a explicat și cum își dorește să fie cel mai important eveniment din viața sa. ”Să fie una dintre cele mai frumoase zile din viaţa noastră. Fără restricţii. Să ne fie toată lumea dragă alături”, a adăugat ea.

citește și...