Roxana Nemeș dă din casă. Cum se înțelege soțul său cu mama ei

28.04.2022, 15:48
Roxana Nemeș dă din casă. Cum se înțelege soțul său cu mama ei
Roxana Nemeș dă din casă. Cum se înțelege soțul său cu mama ei

Cântăreața Roxana Nemeș, în vârstă de 33 de ani, a dat detalii din căsnicia sa cu Călin Hagima. Artista a dezvăluit cum se înțelege partenerul ei de viață cu părinții ei. ”Mama chiar m-a încurajat atunci când mai aveam probleme. Îmi zicea: “hai, mamă, că e bine, uite ce bărbat, uite ce băiat!””, a detaliat Roxana Nemeș în cadrul unui interviu.

Roxana Nemeș  s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima. Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Cântăreața a dat detalii despre căsnicia sa în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. Printre altele, artista a dezvăluit și ce relație este între partenerul ei de viață și părinții ei.

Roxana Nemeș dă din casă.”Sunt prieteni foarte buni, ai mei sunt niște oameni extraordinari”

”Foarte bine. Sunt prieteni foarte buni, ai mei sunt niște oameni extraordinari. Sunt foarte deschiși. Ba, mama chiar m-a încurajat atunci când mai aveam probleme. Îmi zicea: “hai, mamă, că e bine, uite ce bărbat, uite ce băiat!””, a spus Roxana Nemeș despre relația dintre soțul său, Călin Hagima, și părinții ei.


”Ai mei niciodată nu mi-au spus mărită-te, fă copii! Nu! Ai mei nu s-au luat niciodată după gura lumii. Important pentru ei e să fim fericiți cu alegerile noastre. M-au lăsat să-mi fac cariera pe care mi-am dorit-o, m-au lăsat să dau și cu capul, că altfel nu înveți nimic. Ei doar vor să mă vadă fericită. Eu sunt mezina familiei, cea de-a treia fată, și eu sunt pentru ei aia mică. Și când o să am 50 de ani tot aia mică o să fiu”, a mai declarat cântăreața pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...