Roxana Nemeș, amănunte neștiute din relația cu soțul său. ”Am fost despărţiţi timp de un an de zile”

13.02.2022, 16:56
Roxana Nemeș, amănunte neștiute din relația cu soțul său. ”Am fost despărţiţi timp de un an de zile”
Roxana Nemeș, amănunte neștiute din relația cu soțul său. ”Am fost despărţiţi timp de un an de zile”

Cântăreața Roxana Nemeș  a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația cu Călin Hagima, cel care în prezent îi este partener de viață. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut, însă relația lor a trecut și prin momente dificile. ”Am fost despărţiţi timp de un an de zile”, a dezvăluit Roxana Nemeș într-un interviu.

Roxana Nemeș  s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima. Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cântăreața a dat detalii despre relația cu partenertul său de viață într-un interviu pentru okmagazine.ro. Artista a dezvăluit că au fost despărțiți timp de un an.

”Acum cinci ani, da. Am fost despărţiţi timp de un an de zile. Din afară privind, mi s-ar părea ciudat să te mai împaci după un an de zile. Eu lupt şi încerc, iar atunci când nu mai e cazul, nu mai e cazul. Dar nu ne-am despărţit pentru că nu ne iubeam sau pentru că a greşit unul dintre noi cu ceva. Nu ştiu: suntem amândoi Berbeci, ne dădeam cap în cap. Şi la un moment dat zici: “Gata!”. Dar totul se întâmplă cu un scop, iar pe mine perioada aia m-a maturizat foarte tare şi mi-am dat seama ce vreau. Ştiam pe cine vreau, ştiam că pe el îl vreau: în acel an, cred că-n fiecare zi m-am gândit la el. Dar n-am mai vorbit deloc cu el. Ne-am reîntâlnit după ce mi-am cumpărat un apartament şi l-am rugat să mă ajute cu un lucru. Ne-am revăzut şi a fost ca şi cum nu ne-am fi despărţit deloc. M-a ajutat foarte mult perioada aceea, m-am focusat foarte tare pe mine şi pe ceea ce-mi doresc, m-a maturizat foarte mult şi mi-am dat seama de ceea ce este important în viaţă”, a detaliat vedeta.

Roxana Nemeș, amănunte neștiute din relația cu soțul său. ”Poate că există mai multă încredere”

Întrebată despre cum s-a schimbat viața sa de când s-a măritat, Roxana Nemeș a spus: ”Absolut nimic. Suntem la fel ca înainte, noi avem o relaţie de şase ani. Poate că există mai multă încredere. Noi ne-am căsătorit din dragoste, ăsta era următorul pas firesc. Aşa am simţit, s-o facem şi pe-asta, să ne căsătorim. Mi-a plăcut că această cununie civilă a ieşit exact cum mi-am dorit eu, un eveniment intim… Dar îmi doresc şi o nuntă în biserică. Nu ne grăbim, o s-o facem când o să simţim”.


Cântăreața a mărturisit că ea și soțul său își doresc copii: ”Noi muncim de mult timp în sensul ăsta. Nu mai am răbdare, vreau să fiu mamă tânără, să fiu prietenă cu copilul meu. E momentul perfect pentru asta. Ne dorim foarte mult să devenim părinţi”.

 

 

citește și...