Roxana Marinescu a fost infectată cu coronavirus! Vedeta a trecut prin momente dificile și a ajuns la spital: ‘Am văzut moartea cu ochii’

13.04.2020, 19:03
Roxana Marinescu a fost infectată cu coronavirus! Vedeta a trecut prin momente dificile și a ajuns la spital: 'Am văzut moartea cu ochii'
Roxana Marinescu a fost infectată cu coronavirus! Vedeta a trecut prin momente dificile și a ajuns la spital

Roxana Marinescu a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu coronavirus! Soția medicului estetician Victor Schwartz este prima vedetă din România care a fost contaminată cu virusul din China.

Roxana Marinescu a fost infectată cu coronavirus! Vedeta a trecut prin momente dificile și a ajuns la spital

Aceasta a mărturisit că s-a simțit tot mai rău la începutul lunii aprilie și a fost nevoită să meargă la spital. Din fericire, ea s-a recuparat rapid, însă a povestit că i-a fost teamă pentru viața ei. Fiul și soțul Roxanei Marinescu au fost testați negativ cu coronavirus.

‘Sunt foarte mulți oameni care nu înțeleg gravitatea situației și foarte mulți care încă susțin că este un circ mediatic. Mulți mă întreabă dacă este o glumă. Ei nu cred că eu am așa ceva și nu cred, mai ales, că te poate lovi chiar pe tine. Eu nu credeam că voi lua așa ceva niciodată.

Am călătorit în perioada 16-20 martie în Grecia, cu soțul și cel mic. În momentul în care ne-am întors am stat destul de izolați. Am ieșit doar pentru strictul necesar, la cumpărături. Dar era totul steril la noi în casă, având în vedere că soțul meu este medic. Nu s-a pus problema de așa ceva.

Pe 3 aprilie, am început să simt o stare de oboseală acută, după care am avut un atac de panică în timp ce făceam sport. Am stat așa câteva zile, crezând că o să îmi treacă, iar pe data de 5 am chemat ambulanța. Mi-a fost frică de un atac de cord’, a povestit Roxana Marinescu pe pagina de Facebook a Oanei Turcu.

‘În seara în care am ajuns la spital am fost într-o stare deplorabilă. Am plans toată noaptea. Am avut frisoane de la medicamentul pe care mi l-au dat, am zis că mor, eram rece ca un cadavru. Am văzut moartea cu ochii’, a mai adăugat ea.

citește și...