Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au renunțat la planurile de nuntă pentru anul acesta. ”Am intuit că nu se va întâmpla nicio minune”

23.03.2021, 16:03
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au renunțat la planurile de nuntă pentru anul acesta. ”Am intuit că nu se va întâmpla nicio minune”
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au renunțat la planurile de nuntă pentru anul acesta. ”Am intuit că nu se va întâmpla nicio minune”

Roxana Ionescu și partenerul ei de viață, Tinu Vidaicu, au renunțat la planurile de nuntă pentru anul acesta.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în luna martie a anului trecut. Au devenit soţ şi soţie după aproximativ saşe ani de relaţie. Roxana Ionescu nu a apucat să îmbrace rochia de mireasă. Cei doi ar fi vrut să facă nuntă, însă planurile le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Roxana Ionescu a vorbit despre nunta cu Tinu Vidaicu.

„Nu aveam o dată stabilită, dar clar în 2020, atunci când ne-am și căsătorit [civil], am vrut să facem cununia civilă mai devreme, iar nunta să fie în vară. Dar nu s-a mai putut. Nu am avut nimic stabilit, dar am fi avut o nuntă mare. Nu am reprogramat [pentru 2021], pentru că am intuit cumva că nu se va întâmpla nicio minune și stăm în stand by. Noi suntem foarte spontani și imediat ne montăm și facem ceva frumos cu siguranță. (…) N-am apucat [să dăm avansul pentru locație], suntem norocoși spre deosebire de alți prieteni de-ai noștri care au făcut treaba asta. (…) Nu [mi-am ales rochia de mireasă], dar am în minte ceva. Nu mi-am făcut încă o simulare. Dar o știu, ea este. (…) Sper să fie două [rochii]. Una sper să fie mai elegantă și una mai relaxantă și ușor de purtat știind că rochiile de mireasă nu sunt deloc ușor de purtat și nu vreau să-mi îngreuneze nimic seara specială. (…) Cununia civilă am făcut-o… A fost super frumos. Am avut mulți invitați deoarece nu era nicio restricție. Am avut vreo 60 și ceva de invitați, iar imediat după ne-au invadat mesajele și telefoanele celor care s-au supărat în ghilimele că nu au fost invitați. Atunci noi am anunțat că urmează să se întâmple lucrul acesta [invitația] la faimoasa nuntă care urma în vara respectivă [din 2020]. O să fie frumos”, a declarat Roxana Ionescu, potrivit revistei Unica.

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au trecut printr-un moment extrem de greu în anul 2019. Vedeta urma să devina mamă pentru prima oară, însă, din păcate, au existat probleme. A pierdut sarcina în luna a şasea.

Tinu Vidaicu a făcut atunci anunţul trist. “Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic şi că Roxana este bine şi că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu la acea vreme.

„Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie … Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani… ce s-a întâmplat cu bebe”, a declarat Roxana Ionescu ulterior.

citește și...