Cum arată Roxana Ionescu după ce a pierdut sarcina! A surprins pe toată lumea cu apariţia sa

30.07.2019, 16:50

Roxana Ionescu, fosta ‘Mama Natură’, a pierdut sarcina! Vedeta urma să devină mămică, dar au apărut complicaţii şi a pierdut copilul care urma să se nască în aproximativ 3 luni.

Cum arată Roxana Ionescu după ce a pierdut sarcina! A surprins pe toată lumea cu apariţia sa

Roxana Ionescu era atât de fericită că va fi mamă şi a postat pe Instagram mai multe imagini cu burtica de gravidă.

Iubitul ei, Tinu Vidaicu, a dat vestea cea tristă. Tot el a anunţat că vor încerca pe viitor să aibă alt copil.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient.

Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă’, a explicat Tinu Vidaicu.

Acum, la o săptămână de la nefericitul eveniment, Roxana Ionescu a publicat prima imagine cu ea după ce a pierdut bebeluşul. În fotografia respectivă, blondina apare fără burtica de gravidă, dar cu zâmbetul pe buze, semn că începe să treacă uşor peste tot.

 

View this post on Instagram

 

A different kind of good life #randevu

A post shared by Roxana Ionescu (@roxanaelenaionescu) on

citește și...