Roxana Ionescu, detalii din viața de cuplu. ”Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment”

29.04.2021, 11:55
Roxana Ionescu, detalii din viața de cuplu. ”Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment”
Roxana Ionescu, detalii din viața de cuplu. ”Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment”

Roxana Ionescu a făcut dezvăluiri din viața sa de cuplu. Vedeta își dorește foarte mult usă aibă copii.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în luna martie a anului trecut. Au devenit soţ şi soţie după aproximativ saşe ani de relaţie.Cei doi își doresc foarte mult copii. Vedeta a pierdut o sarcină în urmă cu câțiva ani.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza. Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a declarat Roxana Ionescu la emiksiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât”, a adăugat ea.

Ce spunea Roxana Ionescu despre pierderea sarcinii

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au trecut printr-un moment extrem de greu în anul 2019. Vedeta urma să devina mamă pentru prima oară, însă, din păcate, au existat probleme. A pierdut sarcina în luna a şasea.

Tinu Vidaicu a făcut atunci anunţul trist. “Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic şi că Roxana este bine şi că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu la acea vreme.

„Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie … Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani… ce s-a întâmplat cu bebe”, a declarat Roxana Ionescu ulterior.

citește și...