Roxana Ciuhulescu se mută în casă nouă. ”Din chiriași devenim proprietari”

22.02.2022, 14:31
Roxana Ciuhulescu se mută în casă nouă. ”Din chiriași devenim proprietari”
Roxana Ciuhulescu se mută în casă nouă. ”Din chiriași devenim proprietari”

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, face o investiție importantă după ”Survivor România”. Vedeta de televizune a anunțat că se mută în casă nouă cu familia sa.  Aceasta este căsătorită și are doi copii. ”Vrem să facem o mutare după patru ani. Din chiriași devenim proprietari”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu. Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri.

Roxana Ciuhulescu a fost implicată în proiectul ”Survivor România”, de la Pro TV. Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale. După participarea la show-ul respectiv, Roxana Ciuhulescu face o investiție importantă. Acesta se mută din chirie. Roxana Ciuhulescu a dezvăluit, pentru click.ro, că se mută într-o vilă pe care a cumpărat-o în zona Pipera.

Roxana Ciuhulescu se mută în casă nouă.  ”Abia așteptăm să ne mutăm în căsuță nouă, cartier nou, select, în Pipera”

Roxana Ciuhulescu a locuit în chirie din anul 2017, în zona Pipera. Acum, vedeta se mută la casa ei, tot în zona Pipera, într-o vilă de aproximativ 200.000 de euro, care are numeroase dotări, pentru care va semna actele de proprietate în luna martie.

”Vrem să facem o mutare după patru ani. Din chiriași devenim proprietari. Ne cumpărăm o casă frumoasă în Pipera, o casă mult visată. După ce am vizionat mai multe case, ne-am decis că una este pentru sufletul nostru. O luăm de la zero. De-a lungul timpului, am mai luat-o de la zero. Și acum este timpul! Cu bucurie și dorință, abia așteptăm să ne mutăm în căsuță nouă, cartier nou, select, în Pipera. Fiecare cu camera lui, doar mami și tati vor dormi înghesuiți”, a detaliat Roxana Ciuhulescu pentru sursa citată anterior.

citește și...