Roxana Ciuhulescu, despre reacția familiei sale când a plecat la ”Survivor”. ”Soțul a stat îngândurat și mohorât două zile”

29.01.2022, 14:22
Roxana Ciuhulescu, despre reacția familiei sale când a plecat la ”Survivor”. ”Soțul a stat îngândurat și mohorât două zile”
Roxana Ciuhulescu, despre reacția famliei sale când a plecat la ”Survivor”. ”Soțul a stat îngândurat și mohorât două zile”

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Vedeta a părăsit competiția din cauza unor probleme medicale. Roxana Ciuhulescu a povestit acum cum au reacționat soțul ei și copiii săi în momentul în care ea i-a anunțat că pleacă la competiție.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu. Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri.

Roxana Ciuhulescu a fost implicată în proiectul ”Survivor România”, de la Pro TV. Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale. Vedeta a acordat un interviu pentru revista Viva în care a povestit ce s-a întâmplat în familia sa înainte ca ea să plece în Republica Dominicană pentru a participa la competiție.

Roxana Ciuhulescu, despre reacția familiei sale când a plecat la ”Survivor”. ”Opt zile și opt nopți am fost roasă de gânduri, nu știam ce decizie să iau”

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că s-a decis foarte greu să participe la ”Survivor România: ”Provocarea „Survivor” m-a luat nițel pe nepregătite și am rumegat-o bine, în toate laturile ei. Când am venit acasă și i-am spus soțului meu, parcă i-a căzut cerul în cap. Eu eram confuză, nu știam cum să gestionez decizia. Dacă multă vreme am luat deciziile singură, ei bine, de patru ani, împart totul cu sufletul meu pereche. Împreună suntem un tot și mi se părea normal să ne consultăm. Opt zile și opt nopți am fost roasă de gânduri, nu știam ce decizie să iau, însă instinctul îmi spunea să merg. Uneori, cred, e bine să gândim cu inima. Și aia a fost, am acceptat provocarea”.

Despre reacțiile soțului ei și ale celor doi copii la aflarea veștii că urma să participe la ”Survivor”, Roxana Ciuhulescu a povestit: ”Cea mare, Ana, când a aflat despre propunerea „Survivor”, nici nu m-a lăsat să termin ce aveam de zis că a și sărit în sus de bucurie, ea a fost cea mai entuziastă. De cealaltă parte, cel mic nu prea a înțeles el mare lucru la cei 3 anișori ai săi. Însă cel mare, soțul (râde), a stat îngândurat și mohorât două zile, însă apoi a acceptat decizia și m-a încurajat. Știam că e speriat, îi era teamă, însă mă cunoaște cel mai bine și știe că îmi doresc mult să merg. Pentru mine, „Survivor” este cea mai mare provocare din ultimii ani”.

citește și...