Roxana Ciuhulescu, despre operațiile estetice. ”Știu că sunt multe persoane publice care nu recunosc că au apelat la chirurgia estetică, însă la multe dintre ele, este evident că au făcut-o”

13.03.2022, 16:22
Roxana Ciuhulescu, despre operațiile estetice. ”Știu că sunt multe persoane publice care nu recunosc că au apelat la chirurgia estetică, însă la multe dintre ele, este evident că au făcut-o”
Roxana Ciuhulescu, despree operațiile estetice. ”Știu că sunt multe persoane publice care nu recunosc că au apelat la chirurgia estetică, însă la multe dintre ele, este evident că au făcut-o”

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, și-a spus foarte clar părerea despre operațiile estetice. ”Știu că sunt multe persoane publice care nu recunosc că au apelat la chirurgia estetică, însă la multe dintre ele, este evident că au făcut-o”, a declarat fosta prezentatoare de televiziune în cadrul unui interviu.

Roxana Ciuhulescu a vorbit deschis despre operațiile estetice.

Vedeta a mărturisit că este de acord cu intervențiile de acest fel.

Roxana Ciuhulescu, despre operațiile estetice. ”Eu sunt prietenă cu medicina estetică și mă bucur că tehnologia a evoluat atât de mult”

”În ziua de astăzi, chirurgia estetică nu mai reprezintă un domeniu tabu și tot mai multe femei sunt relaxate în privința acestui subiect. Știu că sunt multe persoane publice care nu recunosc că au apelat la chirurgia estetică, însă la multe dintre ele, este evident că au făcut-o. Eu sunt prietenă cu medicina estetică și mă bucur că tehnologia a evoluat atât de mult. Corpul mi-l pot modela/construi prin sport, dar la nivelul feței, tratamentele faciale nu mai au atâta efect. Așa că mă bucur că există dr…, care are grijă de chipul meu. Totodată, abia aștept momentul când voi merge la dr… pentru remodelarea sânilor. Întotdeauna am apelat la cei mai buni medici din domeniu și fiecăruia îi mulțumesc pentru atenție și îngrijire”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru revista Unica.

Vedeta a explicat și cum reușește să își păstreze silueta: ”Rar am ținut diete și nu pentru perioade îndelungate, am și norocul de un metabolism bun. După Survivor, m-am întors acasă cu 7 kg minus, eram pielea și osul. Imediat după ce am ieșit din competiție, am început să mă îngrijorez, mâncam mult și nu simțeam niciodată că m-am săturat. Asta mi-a dat motive serioase de îngrijorare. În două săptămâni, am reușit să pun la loc kilogramele pierdute în competiție și mă întrebam oare când se va termina povestea asta cu mâncatul. Într-un final, m-am stabilizat, lucrurile au intrat pe făgașul normal și am revenit la viața de odinioară. Chiar mă gândeam că dacă voi cotinua așa, să nu mă fac de 100 de kg”.

Roxana Ciuhulescu e căsătorită și are doi copii

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

 

Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri. Anul acesta, Roxana Ciuhulescu a fost implicată în proiectul ”Survivor România”, de la Pro TV. Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

citește și...