Roxana Blagu nu a mai legătura cu fiica ei de șapte ani. Micuța locuiește cu tatăl ei: ‘Suntem străine’

06.09.2020, 12:41
Roxana Blagu nu a mai legătura cu fiica ei de șapte ani. Micuța locuiește cu tatăl ei: 'Suntem străine'
Roxana Blagu nu a mai legătura cu fiica ei de șapte ani. Micuța locuiește cu tatăl ei: 'Suntem străine'

Roxana Blagu trăiește o adevărată dramă! Fosta membră a trupei Trident nu și-a mai văzut fiica de șapte ani. De curând, aceasta a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume un băiețel, care a primit numele Sasha.

În emisiunea ‘La Măruță, Roxana Blagu a făcut dezvăluiri emoționante despre viața personală. Vedeta a dezvăluit, cu ochii înlăcrimați, că nu și-a mai văzut fiica din prima căsnicie de foarte mult timp. În plus, ea i-a urat „La mulți ani” prin intermediul emisiunii, pentru că altfel nu poate.

Roxana Blagu suferă nu poate vorbi cu fiica sa

Roxana Blagu a mărturisit că Oana locuiește cu tatăl său. De câțiva ani, aceasta și-a refăcut viața alături de Andrei Badiu, căruia i-a dăruit un băiețel.

‘Oana împlinește 12 ani. Cu ocazia aceasta vreau să îi urez și eu La mulți ani!. Este o zi specială pentru mine, fetița mea este deja domnișoară și-mi doresc să fie bine.

O iubesc enorm, chiar dacă nu am văzut-o de atâția ani și practic acum suntem străine. Am zis că nu o să plâng, dar nu am mai stat împreună cu ea de șapte ani. Mi-a fost frică de situația în care sunt astăzi. Eu reușesc să o văd mai tot timpul în poze, de la distanță, încerc să evit tensiunile care s-ar putea face în jurul ei.

Am fost după ea peste tot pe unde aflam că este, dar am renunțat să mai apar în fața ei pentru că mă durea să o văd tristă. Îmi doresc ca într-o zi să vadă tot ce îi scriu și să știe că am fost și voi fi lângă ea mereu’, a mai spus Roxana Blagu la PRO TV.

A pierdut custodia fetiței

În 2013, Roxana Blagu a pierdut custodia fetiţei pe care o are cu un cunoscut om de afaceri. Judecătorii n-au văzut cu ochi buni faptul că fosta cântăreaţă îşi schimba des domiciliul fără să anunţe acest lucru şi au decis că tatăl poate să aibă grijă mai bine de micuţă.

‘În cele două weekend-uri pe lună, timp în care îmi este permis să o văd, tatăl fetiţei mele nu mă lasă mai mult de trei minute să stau în preajma ei şi de fiecare dată suntem acompaniaţi de avocatul sau şoferul său’, declara Roxana pentru Cancan.ro.

citește și...