Romică Ţociu nu a fost recunoscut de către nepotul său. „A început să plângă!”

04.09.2020, 11:57
Romică Ţociu nu a fost recunoscut de către nepotul său. „A început să plângă!”
Romică Ţociu nu a fost recunoscut de către nepotul său. „A început să plângă!”

Actorul Romică Ţociu a avut parte de un incident amuzant chiar în timpul filmărilor pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Romică Țociu a povestit că nepotul său nu l-a recunoscut după o transformare la ”Ye cunosc de undeva” și a izbucnit în plâns.

„Ca de fiecare dată, după transformare, am sunat-o acasă pe Nicoleta să mă vadă. Mai ales că de data aceasta făceam un travesti foarte interesant, o cântăreaţă tânără, pentru care nu vă mai zic: a trebuit să îmi pun gene false, unghii mari, lentile, păr lung, să renunţ la mustaţă, să mă epilez… Doamne, câte şi mai câte! Am râs cu Nicoleta, ne amuzam noi de personaj, când a venit şi Filip prin preajmă şi Nicoleta i-a spus: „Hai, uite, să-l vezi pe tata!”. A rămas trăsnit, se uita la telefon, îmi auzea vocea, dar nu mă recunoştea şi a început să plângă!”, a povestit îndrăgitul actor de comedie.

Mai mult, acesta a mai completat: „Normal şi firesc, o să îi rog frumos pe telespectatori, când vom ajunge la acest moment, să nu plângă şi ei acasă!”.

La emisiunea de la Antena 1, Romică Țociu va face echipă cu actrița Adriana Trandafir.

”Te cunosc de undeva” revine pe micile ecrane în data de 12 septembrie

Cel de-al 15-lea sezon ”Te cunosc de undeva!” va avea premiera sâmbătă, 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări spectaculoase.

Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului ”Te cunosc de undeva!”, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri. Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

 

citește și...