Andreea Bălan, în vacanță cu mama ei. ”M-a susținut indiferent dacă deciziile mele au fost bune sau greșite”

26.08.2020, 10:44
Andreea Bălan, în vacanță cu mama ei. ”M-a susținut indiferent dacă deciziile mele au fost bune sau greșite”
Andreea Bălan, în vacanță cu mama ei. ”M-a susținut indiferent dacă deciziile mele au fost bune sau greșite”

Cântăreața Andreea Bălan a fost la mare împreună cu cele două fetițe ale sale, dar și cu mama sa, care a ajutat-o cu micuțele.

Andreea Bălan s-a relaxat la mare alături de fiicele sale, Ella și Clara, dar și de mama sa. pe contul ei de socializare, solista a postat o fotografie din vacanță, însoțită de un mesaj plin de emoție, prin care îi mulțumește mamei sale pentru faptul că îi este mereu alături și o susține în tot ceea ce face.

”Îi sunt extrem de recunoscătoare mamei mele care întodeauna a fost lângă mine la bine și mai ales la rău, m-a iubit și mă iubește necondiționat și întodeauna m-a susținut indiferent dacă deciziile mele au fost bune sau greșite.

Acum ea mă ajută și își dedică viață Ellei și Clăriței și întodeauna mama mea va fi pentru mine un exemplu de bunătate și răbdare! Mulțumesc MAMI! ❤️”, a scris Andreea Bălan în mediul online.

Ce spune Andreea Bălan despre sacrificiile făcute de mama sa

Vedeta a mărturisit, într-un interviu recent, că mama sa și-a schimbat viața pentru a putea fi alături de ea. Andreea Bălan a vorbit despre sacrificiile făcute de mama sa, pentru a o putea ajuta în creșterea familiei sale.

”Mama. Și-a schimbat viața din momentul în care s-a născut Ella. A renunțat la serviciu, a ieșit la pensie anticipat și s-a mutat la București într-un apartament pe care i l-am oferit aici, lângă casa noastră și a fost în fiecare zi aici alături de noi, să ne ajute la creșterea Ellei”, a declarat vedeta pentru libertateapentrufemei.ro.

Mama Andreei Bălan s-a mutat acasă la vedetă după ce aceasta s-a separat de actorul George Burcea, tatăl celor două fetițe ale ei.

”De când ne-am separat, ea s-a mutat în casă cu mine și are grijă împreună cu mine de fete. Este foarte greu să ai doi copii – grijile, atenția și tot ceea ce ține de întreținere sunt mari adesea și este nevoie de cât mai mult personal. Avem și o bonă care vine dimineața, iar în restul timpului sunt eu cu mama. Iar în perioada aceasta în care Ella nu mai merge la grădiniță din cauza pandemiei, sunt amândouă acasă.

Așa că mereu trebuie să fie cel puțin două persoane care să aiba grija de ele: una care poate gătește ceva și le hrănește, o persoană care se joacă și le supraveghează, în timp ce cealaltă persoană calcă. Încercăm să menținem și un întreg program pe ore ca să reușim să facem față unor copii cu vârste extrem de fragede, care sunt extrem de energici și au foarte mare nevoie de noi toate”, a mai explicat cântăreața.

citește și...