Romică Țociu, detalii despre nepoțica lui nou-născută. ”Nu am luat-o până acum în brațe”

19.02.2021, 14:20
Romică Țociu, detalii despre nepoțica lui nou-născută. ”Nu am luat-o până acum în brațe”
Romică Țociu, detalii despre nepoțica lui nou-născută. ”Nu am luat-o până acum în brațe”

Romică Țociu a făcut declarații după ce a devenit bunic pentru a doua oară. Actorul este în culmea fericirii.

Nicoleta Țociu și celebrul actor Romică Țociu formează un cuplu de peste 27 de ani. Au împreună doi copii, Cătălin şi Daria.

Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară în urmă cu câteva zile. Cătălin, fiul său cel mare, este din nou tată, de data aceasta al unei superbe fetiţe.

Romică Țociu, detalii despre nepoțica lui nou-născută. ”Am așteptat-o cufletul la gură”

Romică Țociu a făcut declarații despre nepoțica lui, Sofia Ioana, la postul de televiziune Antena Stars. Acesta a declarat că a așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a micuței. De asemenea, actorul a dezvăluit că până acum nu a ținut-o în brațe pe nepoțica lui, motivul fiind că aceasta este prea mică.

„De trei, patru zile, sunt pentru a doua oară bunic. Bunic de fetiță. Nepoții mei au părinți, bunici, străbunici și stră-stră-străbunici. Soția mea, Nicoleta, are străbunici. Ce e frumos e că am așteptat-o așa cu bucurie, cu sufletul la gură pe Sofia Ioana. Nu am luat-o până acum în brațe, e prea mică. Toată lumea a „preluat-o”. A luat-o Cătălin, tatăl ei, o s-o ia și bunicul, dar o mai las câteva zile să crească un pic. Filip, celălalt nepot de 2 ani, încă nu realizează”, a mărturisit Romică Țociu, relatează spynews.ro.

Artistul a povestit că înainte îl deranjau discuțiile despre copii de la petrecerile la care mergea, dar acum face și el același lucru. ”Pe mine mă enervau la petreceri discuțiile în care se vorbeau despre copii, iar acum sunt la fel de penibil, dar mă rog”, a mai spus Romică Țociu.

 

 

citește și...