Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară în această dimineată

15.02.2021, 12:23
Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară în această dimineată
Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară în această dimineată

Actorul Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară. Cătălin, fiul său cel mare este din nou tată, de data aceasta al unei superbe fetiţe.

„Am deschis şampania încă de dimineaţă!”, a mărturisit emoţionat Romică Țociu. „Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. In dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana! Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, a mai completat artistul!

Pe Romică Ţociu telespectatorii îl pot urmări în cadrul celui mai nou sezon al show-ului transformărilor de la Antena 1, ”Te cunosc de undeva!”, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, unde face echipă cu buna sa prietenă Adriana Trandafir.

Romică Țociu e căsătorit și are doi copii

Nicoleta Țociu și celebrul actor Romică Țociu formează un cuplu de peste 27 de ani. Au împreună doi copii, Cătălin şi Daria.

În anul 2016, Nicoleta Țociu a fost diagnosticată cu cancer la sân , în urma unui control de rutină. ”Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a povestit ea, la o emisiune TV, potivit click.ro.

Romică Țociu i-a fost aproape femeii iubite, la greu. “Nicoleta a fost operată la Spitalul Fundeni de medicul oncolog Alexandru Blidaru. Acum e foarte bine, familia i-a fost alături, o iubim şi o îngrijim cu toţii”, spunea artistul.

citește și...