Romanița Iovan, noi detalii despre logodna cu Iulian Gogan. ”Nu ne-am invitat familiile. Am fost numai noi doi”

06.07.2022, 16:32
Romanița Iovan, noi detalii despre logodna cu Iulian Gogan. ”Nu ne-am invitat familiile. Am fost numai noi doi”
Romanița Iovan, noi detalii despre logodnca cu Iulian Gogan

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, a dat noi detalii după c e s-a aflat că s-a logodit cu Iulian Gogan.  Cei doi sunt împreună de 14 ani. ”Nu ne-am invitat familiile. Am fost numai noi doi”, a mărturisit creatoarea de modă în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 15 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014.

De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Cei doi sunt împreună de 14 ani. Creatoarea de modă a dezvăluit, pentru revista Viva, că este logodită cu Iulian Gogan, iar acest lucru s-a întâmplat înainte ca cei doi să cunune un cuplu. La postul de televiizune Antena Stars, Romanița Iovan a oferit amănunte despre logodna cu Iulian Gogan.

Romanița Iovan, noi detalii despre logodna cu Iulian Gogan. ”Există un obicei ca atunci când ești în situația să devii naș de cununie, perechea de nași trebuie să fie căsătorită sau măcar logodită”

”Am cununat până acum două cupluri, am botezat foarte mulți copii, dar am cununat două cupluri și cum există un obicei ca atunci când ești în situația să devii naș de cununie, perechea de nași trebuie să fie căsătorită sau măcar logodită. Și atunci, de aici a pornit dorința noastră de a face lucrurile foarte bine din punct de vedere al relației noastre cu Dumnezeu, dar și din punct de vedere al relației noastre”, adeclarat Romanița Iovan, notează spynews.ro.

”Pe deoparte, așa mi-am dorit eu dintotdeauna, să mă duc la Mânăstirea Ghighiu, acolo unde și pe vremea aceea încă mai era în viață Măicuța Lavrenția și pe lângă faptul că i l-am prezentat pe Iulian așa, era ca un Duhovnic al meu și îmi plăcea să spun în fața ei și bucuriile și să mi le expun, și necazurile, mai ales necazurile că așa ajungi la biserică sau la o mânăstire, în momentul în care ai probleme. Nu uit să mă duc la mănăstire atunci când am și bucurii. Și așa am început, pe deoparte, l-a cunoscut pe Iulian și pe de altă parte, în biserica, cu un preot, am reușit să fim normali din punct de vedere al unor nași de cununie. E o chestie normală. Nu, nu ne-am invitat familiile. Am fost numai noi doi”, a mai spus creatoareas de modă.

citește și...