Romanița Iovan, detalii din relația de cuplu. ”Ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini”

04.07.2022, 16:30
Romanița Iovan, detalii din relația de cuplu. ”Ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini”
Romanița Iovan, detalii din relația de cuplu

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, a dat detalii din povestea de dragoste pe care o trăiește cu Iulian Gogan.  Cei doi sunt împreună de 14 ani. Vedeta a dezvăluit că este logodită cu Iulian Gogan. ”Ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini”, a mărturisit creatoarea de modă.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 15 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014.

De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Cei doi sunt împreună de 14 ani. Creatoarea de modă a dezvăluit, pentru revista Viva, că este logodită cu Iulian Gogan, iarr acest lucru s-a întâmplat înainte ca cei doi să cunune un cuplu.

Romanița Iovan, detalii din relația de cuplu. ”Nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu”

”Da, ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o maicuță – Lavrenția – de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei”, a dezvăluit Romanița Iovan pentru sursa mai sus-menționată.

”Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani. Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul”, a completat creatoarea de modă.

citește și...