Robert Sfăt, declarații emoționante despre tatăl său. ”Știe și el de acolo de sus ce și cum se întâmplă”

08.07.2020, 11:51
Robert Sfăt, declarații emoționante despre tatăl său. ”Știe și el de acolo de sus ce și cum se întâmplă”
Robert Sfăt, declarații emoționante despre tatăl său. ”Știe și el de acolo de sus ce și cum se întâmplă”

Robert Sfăt a făcut declarații emoționante despre tatăl său, Octavian Sfăt.

Robert Sfăt este fiul pe care Brigite Pastramă îl are din mariajul pe care l-a avut cu Octaviabn Sgăt. Tânărul în vârstă de 19 ani a făcut declarații emoționante despre cel care a fost tatăl său.

„El mă privește de sus și ține la mine în continuare… Îi spun să stea liniștit, că o să duc eu mai departe tot ce nu a putut el să care. Cred că știe și el de acolo de sus ce și cum se întâmplă. Am pățit să mai și plâng, se întâmplă, nu mi-e rușine de treaba asta. Veneam aici (n.r. la mormântul tatălui său) de cel puțin două ori pe săptămână”, a spus Robert Sfăt, la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„Veneam la mormântul lui să îi spun ofurile mele. Cred că nimănui, doar lui îi spuneam. Am încercat să vorbesc cu bunica, însă ea nu prea are timp și a zis că nu vrea să declare foarte multe pentru a nu murdări imaginea fiicei sale”, a mai spus fiul lui Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

Crede că cineva l-a omorât pe tatăl său

Robert Sfăt spunea, la TV, că este de părere că cineva l-a omorât pe tatăl lui.

”Nu știu cine i-a strecurat ceva în băutură. L-am auzit tușind tare. Mama mi-a povestit că atunci când l-am auzit tușind tare, am izbucnit în plâns. A deschis ușa (n.r. Brigitte Pastramă) și l-a găsit mort. Eu cred că cineva l-a ucis pe tata”, a spus Robert Sfăt.

Ce spunea Brigitte Pastramă despre moartea lui Octavian Sfăt

Brigitte Pastramă a povestit, într-un interviu, despre cum l-a găsit mort în pat pe fostul ei soț, Octavian Sfăt.

”Eu mi-am găsit soțul mort în pat la nouă dimineața, apropo de prima căsnicie. Aveam 25 de ani și 10 luni, eram cu fiul meu Robert, el avea doi ani. Fiul meu și-a văzut tatăl mort în pat. E cumplit! Totul s-a întâmplat chiar cu patru zile înainte de Crăciun. În urmă cu o seară, cumpărasem globuri și tot ce ne trebuia! Venisem la el în cameră împreună cu Roby, să îi spun că mergem să luăm bradul…L-am găsit inert, era cu ochii deschiși, se uita la tavan…de fapt, era mort! A făcut infarct. De atunci, am fost și mamă și tată…”, spunea ea.

citește și...