Brigitte, șocată de ce a găsit în dulapul lui Florin Pastramă. ”Eu nu-l cunosc deloc așa”

08.09.2020, 10:36
Brigitte, șocată de ce a găsit în dulapul lui Florin Pastramă. ”Eu nu-l cunosc deloc așa”
Brigitte, șocată de ce a găsit în dulapul lui Florin Pastramă. ”Eu nu-l cunosc deloc așa”

Brigitte a fost șocată de ce a descoperit în dulapul soț/ului ei, Florin Pastramă, în casa în care acesta a locuit înainte de a se însura cu ea.

După ce și-a mutat fiul în fosta casă a lui Florin Pastramă, aceasta a cotrobăit prin dulapurile partenerului ei de viață, iar ce a găsit acolo a uimit-o.

În cadrul emisiunii ”Brigitte & Pastramă” de la Antena Stars, vedeta a anunțat că fiul său, Robert Sfăt, cu care a fost în mare scanddal, se mută împreună cu mama lui Florin Pastramă, în casa în care acesta a locuit înainte de căsătoria cu ea.


”Ai văzut Robi că asta are și etaj, e goală toată, e a ta. Ai și televizor și wi-fi”, i-a spus Brigitte Pastramkă fiului ei, Robert, când au ajuns la casa în care acesta va locui.

”Aici e casa mare, patul mare, linving-ul mare, are și jacuzzi. El e singur în casa aceea, mama stă separat. Așa că poate să dea muzica cât vrea de tare, să facă petreceri și așa nu mai are discuții nici cu Brigitte”, a completat Florin Pastramă, citat de spynews.ro.

Cătușe și vibrator în dulapul lui Florin Pastramă

După ce l-a mutat pe fiul ei, Robert, în casa lui Florin Pastramă, Brigitte s-a apucat să facă curățenie prin dulapuri. A dat peste diverse obiecte care au șocat-o.


”Florin are cătușe, cheamă-l imediat. Ce caută un vibrator la el în sertar, cătușele și un biberon. Eu nu-l cunosc deloc pe Florin așa sau el s-a schimbat total. Ce mă bucur că nu le-a folosit și cu mine, că eu nu acceptam așa ceva. Acum vreau să fac curat că poate mai descopăr lucruri despre Florin”, a spus Brigitte, conform sursei menționate.

”Erau de acum 10 ani, le-am primit cadou de ziua mea. Ea vrea să știe tot, ce o interesează pe ea ce am făcut eu acum zece ani. E cadoul meu, fac ce vreau cu el”, a venit explicația lui Florin Pastramă.

citește și...