Roast istoric în ultima ediție de audiții la ”iUmor”

05.12.2021, 15:47
Roast istoric în ultima ediție de audiții la ”iUmor”
Roast istoric în ultima ediție de audiții la ”iUmor”

Seria roast-urilor istorice continuă și astăzi la emisiunea ”iUmor”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. . Lady Diana, prințesa poporului englez, face o vizită emisiunii ”iUmor”, în această seară. Lady Di va fi întruchuipată pe scena ”iUmor” de actrița Alexandra Velniciuc. ”Mi-a plăcut că a fost un suflet rebel”, spune Delia despre prințesa Diana.

Personajul istoric care va marca sfârșitul etapei audițiilor ”iUmor” este Prinţesa de Wales, cunoscută de public și sub numele de Lady Diana. Actrița Alexandra Velniciuc va readuce la viață cel mai îndrăgit membru al Casei Regale din toate timpurile, într-un roast suficient de acid cât să contrabalanseze bunătatea personajului. Prințesa poporului britanic va lua la roast în această seară atât Familia Regală Britanică, cât și Familia Regală a României.

Întrebată care au fost motivele pentru care a apreciat-o pe Lady Diana, Delia a răspuns: ”Mi-a plăcut că a fost un suflet rebel și a ieșit din tipare. Era simpatică. Era om!”. Telespectatorii pot urmări ultima ediție din audiții în această seară, de la 20:00, la Antena 1. Următoarele ediții din cel de-al 11-lea sezon iUmor pot fi urmărite în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1!

”iUmor”, la sezonul 11

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se așează la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.  Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...