Ritualul de îngrijire pe care îl are Andreea Marin. ”Unul foarte simplu”

26.04.2022, 14:08
Ritualul de îngrijire pe care îl are Andreea Marin. ”Unul foarte simplu”
Ritualul de îngrijire pe care îl are Andreea Marin. ”Unul foarte simplu”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vâstă de 47 de ani, este foarte grijulie atunci când vine vorba despre imaginea sa. Aceasta a dezvăluit care este ritualul de îngrijire pe care îl respectă în fiecare zi. ”Unul foarte simplu. Acela de a-mi demachia fața seara”, a mărturisit fosta ”zână a Surpizelor” în cadrul unui interviu.

Andreea Marin a vorbit despre cât de importantă este îngrijirea pentru o femeie. Fosta ”zână a Surprizelor” a afirmat că orice femeie ar trebui să acorde timp îngrijirii, deși multe se plâng că nu au vreme pentru așa ceva.

”Într-adevăr, această scuză o am și eu, de multe ori, dar nu există ‘’nu se poate’’. Dacă vrei, găsești timp!”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

Ritualul de îngrijire pe care îl are Andreea Marin. ”Trăim într-o lume în care poluarea este la ordinea zilei, așa că avem nevoie să hrănim tenul”

”Da, unul foarte simplu. Acela de a-mi demachia fața seara, pentru a dormi bine și pentru ca pielea noastră, care este supusă atâtor cazne, să aibă șansa de a se regenera, măcar în timpul somnului. Hidratarea mai este extrem de importantă, deoarece avem nevoie și de așa ceva. Trăim într-o lume în care poluarea este la ordinea zilei, așa că avem nevoie să hrănim tenul, măcar peste noapte”, a mai spus Andreea Marin pentru sursa mai sus-menționată.


Vedeta a afirmat că vrea să fie un model pentru fiica sa, Violeta, din acest punct de vedere: ”Cred că ne datorăm acest minim respect. Să ne simțim bine în pielea noastră. Să avem grijă de feminitate și de sănătatea noastră, pentru că și această parte cosmetică, nu ține doar de aparențe, de felul în care arătăm atunci când ne uităm în oglindă, ci ține de felul în care înaintăm în vârstă, evoluăm și cum ne simțim cu noi. Să fim modele pentru fiicele noastre. Eu am o fiică și contează lucrul acesta”.

citește și...