Ritualul de frumusețe al Andrei. ”Nu mi-e dor deloc de zilele în care mă machiam”

28.05.2020, 09:51
Ritualul de frumusețe al Andrei. ”Nu mi-e dor deloc de zilele în care mă machiam”
Ritualul de frumusețe al Andrei. ”Nu mi-e dor deloc de zilele în care mă machiam”

Andra a expliccat care este ritualul ei de înfrumusețare în această perioadă în care stă acasă din cauza pandemiei de coronavirus.

Andra a mărturisit că nu duce deloc dorul zilelor în care trebuia să se machieze pentru a se prezenta impecabil în fața fanilor săi la spectacole sau la diverse evenimente mondene.

Artista a explicat care este ritualul său de îngrijire în această perioadă.

”Demachiere seara, chiar dacă nu sunt machiată, tonifiere și hidratare cu o cremă. Din când în când, folosesc măști cu Vitamina C sau diverse alte variante. Dimineața, la fel, demachiere, tonifiere și hidratare. În timpul zilei, mai folosesc și spray cu apă termală.

Nu mi-e dor deloc de zilele în care mă machiam! Pentru păr folosesc, ca de obicei, șampon și balsam, variante pentru păr vopsit, dar nu numai”, a detaliat Andra pentru revista Elle.


Cum arată programul ei

Andra a vorbit și despre cum arată programul ei dintr-o zi de stat acasă, alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și de cei doi copii ai lor, David și Eva.

”Când ne trezim, începem pregătirile pentru micul-dejun. Eva și David mă ajută. Suntem plini de energie și vorbăreți, mai ales copiii. Eu discut cu Cătălin în tot acest timp, el bea o cafea, ne uităm la știri. Apoi David are școală online și are nevoie să fie punctual și pregătit pentru lecții. Eva și cu mine îl lăsăm să se concentreze, ne jucăm, ne uităm la desene animate, facem diverse lucruri până termină, iar Cătălin pleacă spre ProTV.

Iau prânzul cu copiii, fie ceva făcut atunci, o salată sau paste, depinde, fie comandăm de la restaurantele care ne plac, pentru a le sprijini. Apoi îl ajut pe David să facă temele primite în ziua aceea. Eva participă de multe ori sau ascultă pentru că temele sunt foarte interesante, foarte des avem de făcut proiecte creative, o hartă, un joc, un puzzle.

Mă bucur că școala reușește să le trezească interesul, că li se pare distractiv totul. Eva are de trei ori pe săptămână ore de pian si engleză si e foarte încântată să învețe melodii noi. E meritul profesorilor zic eu, sunt foarte buni”, a spus Andra.

citește și...