Detaliul neștiut despre Cătălin Măruță. Andra l-a dezvăluit

21.05.2020, 15:30
Detaliul neștiut despre Cătălin Măruță. Andra l-a dezvăluit
Detaliul neștiut despre Cătălin Măruță. Andra l-a dezvăluit

Andra i-a făcut urări de ziua onomastică soțului ei, Cătălin Măruță, dezvăluind faptul că pe acesta îl mai cheamă și Constantin.

De Sfinții Constantin și Elena,  cântăreața Andra îl aniversează pe soțul ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, împreună cu care are doi copii – David și Eva.  Vedeta i-a făcut urări partenerului ei de viață, dezvăluind că acesta are și al doilea nume, Constantin, detaliu mai puțin cunoscut de fani.

De asemenea, Andra îl sărbătorește și pe socrul ei, care se numește tot Constantin, dar și pe mama ei, care poartă numele Elena.

”E ziua lui Cătălin, deși nu mulți știu că îl cheamă și Constantin! Nu pierd nicio ocazie să îl sărbătoresc! La multi ani! ♥️ Și la multi ani și socrului meu, și el poartă numele de Constantin, mamei mele Elena, dar și tuturor celor care se mai sărbătoresc azi!”, este mesajul transmis de Andra pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Azi și doar azi răspund și dacă mă strigați Costică! Mulțumesc pentru urări, pentru gânduri, pentru îmbrățișările virtuale! Să avem toți o zi frumoasă! Vă pup! ?”, a transmis Cătălin Măruță în mediul virtual.

Sfinţii Constantin şi Elena, sărbătoriți pe 21 mai

Creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe 21 mai pe Sfântul Împărat Constantin cel Mare și pe mama sa, Elena, cunoscuți drept cei care au dat libertate creștinismului.

În ziua de 21 mai, în calendarul popular este o sărbătoare a păsărilor de pădure, numită Constandinu Puilor sau Constantin Graur. se crede că în această zi, păsările își învață puii să zboare.

În această zi era interzis să se muncească, iar prin odihna de la muncile câ,mpului, se credea că recoltele nu vor fi mâncate de păsări.

Ziua de Conbstandinu Puilor era ultima zi în care se mai semănau porumbul, ovăzul și meiul. În popor se spune că tot ce se seamănă după această zi se usucă.

citește și...