Rita Ora s-ar fi căsătorit. Artista s-a pozat cu o verighetă

09.08.2022, 18:17

Rita Ora și Taika Waititi s-ar fi căsătorit în cadrul unei ceremonii de nuntă “intime” la Londra.

Potrivit The Sun, cântăreața britanică și regizorul Thor și-au schimbat jurămintele luni, în compania celor mai apropiați apropiați.

“A fost o ceremonie foarte intimă și super specială pentru toți cei prezenți”, a declarat o sursă pentru publicație. “.Apropiații lor pot vedea cât de îndrăgostiți sunt”.

Rita Ora s-ar fi căsătorit

În urma acestei ocazii, cântăreața de 31 de ani de la ‘Anywhere’ se crede că și-a schimbat numele de familie în Waititi-Ora.

Se pare că proaspătul cuplu de tineri căsătoriți a ținut ceremonia restrânsă pentru a “păstra relația lor cât mai privată posibil”, sursa adăugând: “O petrecere mare, în stil showbiz, este planificată pentru a sărbători, dar nu vă așteptați să o vedeți la cea mai mare licitație pentru o revistă.”

Artista s-a pozat cu o verighetă de aur

Ora a confirmat aparent speculațiile, purtând o verighetă de aur într-o fotografie Instagram postată pe contul ei la doar câteva ore după ce nunta ar fi avut loc.

“Momente pe care am uitat să le împărtășesc din weekend și unele din Paris pe care le-am iubit și am uitat complet să le postez! Să aveți o săptămână bună cu toții”, a scris vedeta alături de o selecție de fotografii.

La începutul acestei luni, The Sun a relatat că cei doi s-au logodit în cereri de căsătorie “aproape si

Cuplul se întâlnea de mai bine de un an înainte de logodnă, fiind văzut pentru prima dată îmbrățișându-se în Sydney în 2021.

Ora este în prezent jurat în cadrul emisiunii The Voice Australia, în timp ce neozeelandezul Waititi are o mulțime de proiecte la orizont, inclusiv o nouă adiție la franciza Star Wars.
Deși cuplul a fost “oficial” doar de când a pășit pe covorul roșu de la premiera Suicide Squad anul trecut, ei sunt prieteni de mult mai mult timp.

De Ziua Îndrăgostiților din acest an, Ora a postat o fotografie, scriind: “Noi, acum patru ani. Până acum. Mulțumesc că ești cool și că mă distrezi pentru totdeauna”.

citește și...