Rita Mureșan le mulțumește polițiștilor. ”Veneau să se asigure că stăm în izolare”

02.04.2020, 16:10
Rita Mureșan le mulțumește polițiștilor. ”Veneau să se asigure că stăm în izolare”
Rita Mureșan le mulțumește polițiștilor. ”Veneau să se asigure că stăm în izolare”

Creatoarea de modă Rita Mureșan a stat izolată cu una dintre fiicele sale, Gloria, care s-a întors din străinătate. Vedeta a ținut să le mulțumească plițștilor care veneau frecvent să se asigure că cele dou rămân în izolare.

Izolate la domiciliu, Rita Mureșan și fiica sa, Gloria, au fost ajutate cu cumpărăturile de prieteni. Creatoarea de modă a povestit cum polițiștii veneau să se asigure că ea și fiica sa stau în izolare.

”Dragii noștrii, și eu și Gloria suntem foarte bine! Aseară am ieșit din izolare teoretic, dar tot acasă stăm! Mulțumim pentru ajutor unei persoane speciale care ne-a ajutat cu cumpărăturile în aceste zile (știe ea cine!), dar și prietenilor care au sunat și celor care ne-au trimis mesaje pe rețelele de socializare! ???

Și mai vrem să mulțumim cuiva: POLIȚIEI ROMÂNE! Știu că în această perioadă toți ochii sunt spre doctori, asistențe, infirmieri și e normal! Acesta este al 3-lea război mondial și ei sunt în prima linie! Însă și ceilalți își fac meseria cu orice risc!

Mă înclin în fața tuturor echipajelor de poliție care de două ori pe zi, dimineața și seara, veneau să se asigure că stăm în izolare după ce Gloria s-a întors de la Londra! Și îmi lipsește deja acel “Doamna Rita, sunteți bine, da?!”.

Și saluturile de la balcon, zâmbetul lor când vedeau că suntem conștiincioase…! Parcă aveam “musafiri” de două ori pe zi și chiar îi așteptăm cu zâmbetul pe buze! Va mulțumim cu recunoștință pentru grijă și protecție! ????☀️ CREDE ȘI AI ÎNCREDERE!”, a spus Rita Mureșan.

citește și...