Rita Mureșan, despre cele două fete ale sale. ”Nu le-am impus niciodată să nu plece sau să se întoarcă acasă”

17.05.2022, 15:50
Rita Mureșan, despre cele două fete ale sale. ”Nu le-am impus niciodată să nu plece sau să se întoarcă acasă”
Rita Mureșan, despre cele două fete ale sale. ”Nu le-am impus niciodată să nu plece sau să se întoarcă acasă”

Creatoarea de modă Rita Mureșan a făcut declarații despre cele două fete ale sale, pe care le are din mariajul cu Nelu Mureșan, Gloria și Rebecca, care nu locuiesc în România. ”Nu le-am impus niciodată să nu plece sau să se întoarcă acasă… Le-am lăsat această libertate să facă ce vor”, a dezvăluit creatoarea de modă.

Rita Mureșan este o cunoscută creatoare de modă. La vârsta de 20 de ani, în anul 1993, Rita Mureșean cucerea pe toată lumea cu frumusețea și cu fizicul său, devenind Miss România. Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca.

Cele două fete ale creatoarei de modă nu locuiesc în România. Despre ele a dat detalii vedeta într-un interviu pentrru wowbiz.ro.

Rita Mureșan, despre cele două fete ale sale. ”Când erau mici, eu credeam că Rebecca o să se facă doctor și Gloria model”

„Le vizitez cât de des pot. Mai vin și ele. Abia ce m-am întors din America. Nu vreau neapărat să mă stabilesc acolo, pentru că am multe de făcut aici, în țară, din multe puncte de vedere. Dar asta nu înseamnă că nu călătoresc foarte mult. Câteva luni pe an le petrec acolo. Ele doresc să continue o carieră acolo sunt apreciate, iar eu nu le-am impus niciodată să nu plece sau să se întoarcă acasă. Când erau mici, eu credeam că Rebecca o să se facă doctor și Gloria model. Le-am lăsat această libertate să facă ce vor. Rebecca a terminat chimie genetică și masterul în finanțe, la Vassar, în New York. Școala ei a fost foarte scumpă, dar ea a avut bursă. A început cu bursă de 65% și, până în ultimul an, a avut 95%. Lucrează deja de 3 ani pe Wall Street. Gloria a terminat marketing la King’s College și cu asta se ocupă acum”, a explicat Rita Mureșan.

Vedeta a dezvăluit și în ce proiecte este ea implicată: ”Eu sunt foarte bine așa cum sunt, mulțumită, liniștită. Am multe proiecte la care lucrez. Am seminare, cursuri de inițiere, am făcut și o colecție, ca designer, pentru o fabrică. Am lucrat și cu o fabrică de haine pentru copii din Istanbul. Proiecte am, doar că nu sunt eu foarte vocală”.

citește și...